| Danielllll a întrebat:

Salut tpu.Am o problema.Am 14 ani si cam de un an asa mi-au aparut niste bubite mici pe penis.Este ceva care ar trebui sa ma ingrijoreze? Funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bobby87 a răspuns:

Salut! Daca bubitele arata ca niste cosuri,este posibil sa fie produse de astuparea canalelor de evacuare ale unora dintre glandele de la nivelul penisului,care produc transpiratie si sebum(grasime). Tratamente impotriva lor, aproape ca nu exista, fiindca ar trebui luate la rand si cauterizate, ceea ce ar distruge glandele. Daca nu dispar, mergi la un medic dermatolog.Eu iti recomand sa porti lenjerie lejera din bumbac, pentru a evita transpiratia si sa faci dusuri cat mai des, de macar 2 ori pe zi, mai ales in timpul verii, folosind un sapun slab-antibacterian.Sanatate grabnica!

1 răspuns:
| Azµre a răspuns (pentru Bobby87):

Corect răspuns, tot odată pot fi inofensive, dacă nu apar inflamații la nivelul acestora, ele se numesc papule și deseori sunt inofensive.