Nu trebuie sa faci analize de sange, ci doar te controleaza, te maseaza si iti pune niste intrebari, gen: unde te doare?, ce fel de durere este?
Operatia de apendicita nu e asa grea. Probabil o sa te rada, orice zona de piele care se deschide cu bisturiul trebuie sa fie lipsita de par. Operatia in sine dureaza putin, 1-2 ore, recuperarea, 2 saptamani- 1 luna, insa nu ai voie sa faci efort cam 6 luni - 1 an dupa. O sa te simti naspa imediat dupa operatie, din cauza anesteziei si a faptului ca nu ai voie sa dormi si sa mananci, dar in cateva zile trece. Eu te sfatuiesc sa te duci la un control, pentru ca, neoperata, duce la complicatii grave.
Multumesc foarte mult! vreau sa mai primesc raspunsuri si daca nu sunt asa de folositoare atunci iti voi da funda
Hei, daca te-am ajutat, nu-i nevoie de funda. Daca ai orice alte intrebari legate de subiect, intreaba. Am trecut prin asta
Cat persista durerea dupa operatie si cat doare cand se scot atele?
Am mai citit ca doare foarte tare, tot pe acest site si era o intrebare pusa mai de mult!
Durerea dupa operatie? E mai mult ca un discomfort, nu durere. Cand iti scoate atele simti niste intepaturi, care trec cam dupa 10 minute. Cam ca la vaccin. De obicei ai 2 ate deci nu ai de ce sa iti faci griji
E putin aiurea. Unii s-ar putea sa iti spuna ca pe ei i-a durut si a fost naspa si chestii. Pe mine nu m-a durut, si a fost totul ok. Nu as vrea sa iti creez o imagine gresita.
maibinenu întreabă: