Salut, esti baiat fii tare uite ce iti spune o fata despre operatie:
Mi s-a facut o injectie in coloana vertebrala, pe care nici nu am simtit-o si apoi a urmat operatia, am fost constienta tot timpul, doctorul a vorbit cu mine in timpul operatiei, o asistenta a stat la capul meu tot timpul sa fie totul in ordine.Cand mi-a scos apendicele, chiar m-a intrebat daca vreau sa il vad si am fost de acord, nu e cine stie ce.Toata interventia a durat o jumatate de ora.Cred ca e cea mai simpla operatie. Dupa operatie o zi am baut doar supa strecurata, ceaiuri apoi iaurturi.nu are de ce sa iti fie frica; totul e sa gasesti un medic bun care sa stie cum sa se comporte cu tine in sensul sa nu iti creeze o stare de frica, sa te faca sa uiti ca esti intr-o operatie.La o saptamana jumatate mi-au scos firele.Acum am si uitat k e acolo.A ramas o cicatrice destul de frumoasa in comparatie cu ce am mai vazut eu la alte persoane.
Sper ca ti-am fost de folos.
Asa ca relax.
Succes!
Dar in legatura cu telefonul il pot folosi>iti dau ei de la spital mancare sau trebuie sa aduc de acasa, am mai fost la spital cand eram mic dar nu mai tin minte, multumescc
Stai linisitit dupa operatie nu poti manca, telefonul daca te operezi cum il folosesti? Dupa poti si cu mancarea vor cumpara parintii tai de la un magazin. Succes!