Leacurile babesti sunt povesti de adormit copiii. Daca vrei sa scapi de cosuri scoate niste banuti din buzunar si ia-ti niste masti/creme.
1. Mergi la un dermatolog.
2. foloseste un sapun cu sulf.
Succes!
Si eu aveam o problema asemanatoare, dar m-am dus la farmacia si le-am spus problema, si mi-au oferit o crema dar nu m-a ajutat cu nimic... apoi am incercat iarasi la o alta farmacie care se spune ca e "cea mai buna" si mi-au oferit un lichid nu stiu cum se numeste, cu care iti cureti fata si apoi te dai cu o crema, si te ajuta..eu nu pot sa spun ca am scapat de toate cosurile dar am scapat de 80% din ele.succes
Pentru ca leacurile alea s-a dovedit din secolul 5 inainte de barbosul pletos ca FUNCTIONEAZA, de aia. Unde mai pui si ca de multe ori sunt de zeci de ori mai ieftine si mai ales MAI SANATOASE decat minunatele descoperiri ale industriei farmaceutice.
Mda,ai mare dreptate.Un Cutaden e vreo 15 lei.Foarte mult, intr-adevar.O sa saraceasca biata fata daca isi ia unguentul asta.Inainte si tuberculoza se trata cu leacuri babesti, dar pun pariu ca daca ai avea tuberculoza nu ai incerca sa o tratezi cu infuzii de musetel
De fapt, e folositor.I-am zis cat costae un aspect important.Stiu ca-s amuzanta, dar mersi oricum.
Nu discutam de Cutaden si ma refeream la leacurile babesti EXTREM DE EFICIENTE de mii de ani, nu cele care te ajuta sa crapi cu mai putina suferinta in loc sa trateze.
Cum zic eu ce? Crezi ca un medicament de sinteza care e pe piata de citiva ani poate fi mai de incredere decat usturoiul sau varza, sa zicem, ale caror efecte au fost studiate si DEMONSTRATE de practica timp de zeci de generatii? Bine, sa nu intelegi ca te acuz de ceva, acum manipularea si indobitocirea sunt la rang de arta si e aproape imposibil sa le faci fata. Cui oare ar folosi sa stie tot prostul ca o masea umflata o dezumfli tinind in gura o foaie de varza in valoare de citiva bani in loc sa cumperi ibuprofen sau alta mizerie de genul pe care dai de sute de ori mai mult si care iti mai si face varza ficatul?
1.Dobitoc esti tu(si cel care ti-a bagat in cap ideile astea tampite)2.Nu accespt sa fiu insultata de unul cu 3 clase,si sincer,as vrea sa vad ce s-ar intampla daca ai avea(doamne fereste,nu ma intelege gresit)vreo boala grava, si ai incerca sa o tratezi cu foi de varza. Daca as avea o masea umflata, m-ar duce capul(stiu ca pe tine nu, dar pe mine da)ca am o problema, ca probabil e infectata si ca o infectie nu se duce cu varza.Nu zic ca leacurile babesti nu functioneaza, am vazaut unii care s-au tratat de cancer cu leacuri de astea, dar nu mai fi atat de ingust la minte incat sa refuzi sa accept ca si medicina are atuurile ei si ca pastilele sunt si ele bune.
1. Vaca esti tu ca nu citesti cu atentie, am subliniate ca nu te acuz de ceva tocmai ca sa nu intelegi ca te fac dobitoaca. Ei bine, nu te-am facut eu, ci mamuca-ta si tatuca-tu. Asta e, mergem mai departe. Se descurca bine in viata si cei cu intelectul mai firav.
2. O infectie SE DUCE cu varza. Sau petrol medicinal. Sau usturoi, un antiinflamator si antibiotic natural absolut EXTRAORDINAR. Pastilele sunt si ele bune, desigur. Am zis ca nu? Pacat ca nu am afaceri in domeniul farmaceutic, ar fi atunci cele mai bune.
P.S. Apropos de medicina asta "moderna" - chistul pilonidal e o chestie destul de nasoala care afecteaza in special barbatii si oficial se trateaza doar prin operatie. Nu e vorba de cit costa, ci de faptul ca esti taiat si vine o gramada de disconfort cu treaba asta + dureri samd. Am scapat de un chist pilonidal cu o crema "babeasca" in trei saptamini. Cu medicina moderna vreo luna trebuia sa imi schimbe pansamentele si sa imi curete cicatricea, plus antibiotice sa nu se infecteze plus dormit doar pe burta si alte minunatii...
Imi pare rau ca ai avut un chist pilonidal, e ft nasol.Intelect mai firav,zici? Par un tip destept,doar ca putin cam enervant si clar lipsit de simtul umorului(tot timpul eu am glumit, nu am urmarit sa te jignesc pana cand ai facut o aluzie la "indobitocire").E ciudat, caci multa lume ar zice ca am o inteligenta peste medie...(probabil si tu ai, desi nu se vede atunci cand ma faci "vaca").Nu ai sa reusesti sa ma convingi de leacurile babesti, dar daca pentru tine functioneaza, yey ma bucur.
Eh, nu e asa de nasol. Mai nasol a fost cand am avut gingivo-stomatita ulcero-necrotica de era sa crap draq. Asta chiar e la fel de nasoala pe cit suna. O saptamana si ceva efectiv nu am putut sa maninc absolut nimic. Si de atunci am descoperit ca pasta de dinti cu argila e Dumnezeu pe linga rahaturile astea cu fluor pe care le recomanda medicii stomatologi si asociatia cucului sfint. Data viitoare cand ti se umfla o masea, ia si tine putina varza cruda in gura macar juma' de ora. Si incearca sa maninci si macar un catel de usturoi. Apoi mai discutam. Crema cu care am scapat eu de chist am recomandat-o unui prieten pe care il deranja un hemoroid extrem de nasol si - ce sa vezi - functioneaza si in cazul lui!
Nu trebuie' sa fii reticent. Gindeste-te in primul rind la ficatul tau. Prefer sa imi tin ficatul si rinichii ocupate cu bere si tarie, in loc de ibuprofen si alte magarii de genul.
P.S. Normal ca te-am facut vaca. Daca Zoey e nick de baiat, atunci eu ma fac satelit.
maria09090807 întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: