Interesant. Incearca sa nu te mai gandesti la asta,de fiecare data cand iti vine gandul asta,fa cumva sa il inlaturi. Gandeste-te la ceva pozitiv,frumos. Bea ceaiuri de plante,evita consumul excesiv de cafea,nicotina,alcool. Iesi la o plimbare lunga,sa te obosesti fizic si evita sa tii pe langa tine telefoane,tablete, laptop etc., uita de ele, citeste pana iti obosesc ochii. O sa fii bine, stai linistit!
Buna, nu am avut traume psihice sau fizice in trecut(in afara de faptul ca la 11 ani, mi-am fracturat mana dreapta, dar aia se exclude). Nu stiu nici eu de ce n-am putut sa dorm in acele nopti, pur si simplu au fost niste zile normale, n-am mers nicaieri, nici la munca, pur si simplu am stat acasa. In acele nopti, cand am vazut ca nu pot dormi, m-am panicat extrem de tare, se facuse ceasul 3 dimineata si eu eram treaz. De atunci, dorm greoi noaptea, am aceasta frica, ca nu pot dormi deoarece poate iar o sa am o criza de insomnie.
Dacă nu consumi frecvent băuturi care conțin cafeină (ceai, suc), panica ta este absolut nejustificată d.p.d.v. medical. Posibile motive ar fi lipsa de activitate în aer liber. Mai exact, să te soliciți fizic, nu să stai pe băncuță cu ochii în tabletă. Da, asta e, ești prea odihnit.
Deeaandreea9156 întreabă: