| Aatrox17 a întrebat:

Salut TPU! Am o problema foarte mare, cred ca am o infecție vaginală, dar habar n am ce este nici eu nici doamna ginecolog. Inainte imi aparea doar dupa ce intretineam un contact sexual, desi partenerul era doar unul si nu avea niciun simptom nici inainte nici dupa. Acum mi-a aparut din senin iar. Simptomele sunt: Inflamatie, durere la atingere, usturime, uscaciune, rani. Nu pot sa imi dau seama ce e, iar secretiile sunt albe si intepator de mirositoare, dar foarte tari asa, ca un silmehappy Ce sa iau? Va rog nu imi mai ziceți sa ma duc la ginecolog ca ma duc degeabahappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Miruna333 a răspuns:

Schimba ginecologul. Ai incredere in niste straini fara absolut niciun studiu pe TPU in loc de un doctor? happy Doamne fereste.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu lua nimic, mergi la medic sa-ti faci analize si investigatii vaginale, ca poti fii infectata cu sifilis sau herpes, atata vreme cat spui ca sunt rani dureroase, usturatoare, mirositoare sau herpes ori cine stie.
Sa stii ca de continui sa ignori infectia asta, nu se vindeca singura, dimpotriva, va continua sa se intinda si sa-ti afecteze alte organe.

| DorinaK a răspuns:

Schimbi des partenerii. Bolile venerice duc la infertilitate.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu nu cred ca ai fost la un medic. Si nu lua sfaturi medicale de pe TPU ca s-ar putea sa fie mai rau.

| Bobbi1234 a răspuns:

Cauta alt medic.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Inseamna ca doamna ginecolog e o proastă cum nici ea nu isi da seama ce ai? Pai nu te a consultat? Nu a facut analize? Inseamna ca nu stie nimic, mergi la alt medic chiar daca este un barbat ginecologul tu trebuie sa mergi sa vezi ce ai, ce varsta ai? Poate ai acele bube rani de la gelul de duș care usuca pielea, nu te mai spala in zona intima cu gel de dus ca ataca pielea da mincarimi si altele, ori ai o candida care nu s-a vindecat complet si apare primavara si toamna indiferent ca ai acelasi partener si el trebuie sa isi faca analizele si daca este suspect de ceva sa ia tratament, iar pe timpul tratamentului luati pauza numai facet i sex deloc.

| DorinaK a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Tu fiind... cristi!

| dullcat a răspuns:

Schimba medicul ginecolog, nu lua nimic de capul tau sau dupa sfaturile random ale persoanelor de aici!

| dullcat a răspuns:

,,Ce complicatii pot sa apara daca pacienta nu se prezinta la medic?

Complicatiile sunt in functie de agentul cauzator. Cel mai frecvent putem vorbi despre infectii ale uterului, ale ovarelor, acele anexite, acele procese inflamatorii pelvine care netratate pot duce la consecinte destul de severe asupra sanatatii femeii, la infertilitate de cele mai multe ori, suntem intr-o perioada in care ne confruntam mai mult cu aceasta problema. De asemenea, pacientele trebuie sa fie atente la tratamentul acestora si la rezolvarea cat mai rapida a acestor situatii.'' - https://www.spitalpelican.ro/......-tratament

Https://www.donna-medicalcenter.ro/blog/infectiile-vaginale.html

https://www.drmax.ro/......clansatori

https://www.sfatulmedicului.ro/......alei_16290