| xVogue a întrebat:

Am o problema legata de etnobotanice. M-am apucat acum 2 luni ma simteam bine in fiecare zi nu aveam nici un stres. Infine parintii mei au aflat ca eu consum asa ceva si mi-au interzis sa mai ies din casa. M-a luat o raceala groaznica gatul rosu de abia puteam sa mananc ceva, zilnic aveam febra. Mama mi-a dat agocalmin zilnic, dar aseara pe langa agocalmin mi-a dat si un coldrex si un somnifer. In noapte ma tot trezeam eram uda, patul era tot ud si mirosea ingrozitor parca ar fi dormit un caine ud pe el. In fiecare zi ma doare capul intruna indiferent de ce iau. As merge sa fac niste analize dar nu stiu sigur ce sa fac, as vrea niste sfaturi. Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| octha a răspuns:

oh go on nu lua in considerare ce scrie mai jos. la atentie... daca faci asta sigur iti revii, iese boala din tine cand transipiri, no sa-ti spuna doctoru faza cu mama ca sa te bata, ca daca te bate mama sigur no sa te mai apuci.doctoru daca poate iti pune in mana toate chestiile ca sa te imbolnavesti si pe urma sa revii al el sai bagi bani in mana ca sa te faca bine.cel imi natural si sigur e cu mama.cat despre iubit sa-ti gasesti unu cuminte, care nu fumeaza, nu trage pe nas, etc, si ai sa vezi ca ai sa revii incetu cu incetu la viata de dinainte.gasesteti alta preocupare cu abnii.dai la saraciwinkingo sa traiesti mai bine pe lumea cealalta daca dai la saraci sau la biserica

2 răspunsuri:
| octha a răspuns:

Esti o proasta! skz dar asta esti.la ce iti trebuie tie etnobotanice? cat despre miros asa se intampla si la drogurile mai mari, la alea stiu dintr-un documentar ca miroase a lamaie parca, sau ceva de genu, iar despre faptul ca transpiri corpul tau revine la normal, elimina nevoia de etnobotanice si astfel vei scapa.cat despre viitoru tau roaga-te sa dai peste un brbgat care daca gresesti ceva sa te traga asa un pic de par, daca nu chiar sa-ti traga o palma peste fund da una asa mai tare, sa o simti calumea. daca nu gasesti, atunci cand (sper ca sa nu mai faci prostii)o sa mai faci prostii spune-i mamei tale sa te batalaughingpoate asa o sa-ti vina mintea la cap

| xVogue explică (pentru octha):

Multumesc. laughing