Ma confrunt cu aceeasi problema, nu poti face nimic.Am consultat si medicul si nimic...Metabolismul e de vina.
Am uitat sa mentionez! Ma si iau cu ceara la subrat (la salon la mama mea), deci nu sunt o problema "firicelele de par".Cum am zis, sunt foarte ingrijit.
Poate mananci foarte sarat . Incearca sa numai mananci sarat, si fa dusuri mai multe. De 3-4 ori pe saptamana.
Eu am gasit 2 deodorante, inca nu le-am incercat, dar am aceeasi problema ca si tine.
Cauta pe net perspirex sau odaban. Prima oara am sa incerc perspirexul, pentru ca am vazut pe pagina lor de facebook ca multa lume e ff multumita de rezultate si nu e nici scump. e 58 de lei si poate sa te tina pana la 6 luni.
Si eu am aceeasi problema si e deranjant, mai ales cand esti in public, ai mainile parca lipite de corp. Asta despre transpiratul la sub brat. Restul nu stiu. Doar ca pentru maini si picioare exista o pudra mentolata ( fooarte ieftina) care daca o folosesti in fiecare seara pe pielea curata da rezultate, pe termen mai lung, cateva luni, un an. ( asta a folosit tatal meu, de la el stiu ).