| unomcuprobleme a întrebat:

Salut TPU, am o problema mare, deci nu mai pot scapa de masturbar3, va rog ajutati-ma. Am 20 de ani si imi vine ca sa o dau seara de seara, ziua nu, dar seara da. Am probleme cu somnul, nu dorm deloc numai in zori, ma simt obosit tot timpul, nu mai am putere, ma distruge o fac in exces. Exista vreun tratament ceva? Nu stiu ajutati-ma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Robert2526 a răspuns:

De ce nu o faci cu o fata? Asa o sa renunti mai usor
Acum serios, nu exista tratament pentru asa ceva pentru ca nu este o boala, e ceva normal! Daca tu simti ca este in exces, ar trebui sa o faci cu o fata.

| Violleta2022 a răspuns:

Asata este de rau, fiindca a devenit deja onanie, adica o obsesie nesanatoasa care iti va aduce numai necazuri pe viitor.
De mas-tur-bare poti scapa cu vointa si creier, daca intelegi cklar si serios ca ceea ce faci in exces iti poate distrge viata si viitorul, fiindac vei ave aprobleme cu erectia, vei ave aprobleme cu femeile, vei fi inapt sa intertii un act sexual normal cu o fata samd.

Totul depinde de alegerea ta, fiindca nu exista "nu pot" exista: nu vreau, nu am chef, nu-mi pasa samd.
Din pacate, pentru incapatanare si refuz sa faci ceva, sa nu nu mai faci ceva obsesiv, nu se dau tratamente medicamentoase.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

De asta te scapă numai o iubită.

| doctorandus a răspuns:

Breasla medicală nu recunoaște diagnosticul de adicție de onanie. Deci probabil ai o boală mintală, dar n-are nicio legătură cu onania. Cere control la psihiatrie.

| Violleta2022 a răspuns:

Ia-ti un job si scapi de probleme, ca vei fii ocupat ziua, ca atare noapte vei pica frant de oboseala si asa rezolvi atat problema somnului cat si a masturbarii excesive, ca nu mai ai timp sa stai cu gandul sau mana pe cuc toata ziua.

| RoxanaIoana108 a răspuns:

Buna! O problema destul de mare...Incearca sa ignori aceasta dorinta si sa o schimbi cu altceva. Iesi mai mult la aer! Plimbari pe afară...Sau gaseste ti o iubită!

| doctorandus a răspuns (pentru RoxanaIoana108):

De la Universitatea Princeton citire: https://thesexpert.princeton.edu/......very-day/. Cine crede că universitățile nu discută public despre onanie, din punct de vedere medico-științific, nu a pus piciorul într-o universitate.