Din pacate, ti-ai produs o problema foarte grava. pentru inceput, trebuie sa reiei toate investigatiile anuntand medicul ca ai luat droguri, fiindca ele sunt cauza problemelo tale si diagnosticul si tratamentul sunt incorecte in absenta unei anamneze corecte.
Este posibil sa nu mai poti avea o viata normala, sa fi nevoit sa iei o pensie de handicap, fiindca leziunile produse de droguri nu prea sunt reversibile si determian sechele definitive. Dar asta vei afla de-abia dupa o evaluare corecta, din partea unor medici care cunosc complet si corect tot trecutul tau privind consumul de droguri. NU vei putea primi cel mai bun tratament daca minti medicul si starea ta se va tot agrava.
Medicul meu stie ca am consumat droguri si stie si cat, drept dovada de curand a loat permisuld e conducere...am nevoie de un raspuns strict legat de problema mea cu efortu. So you answer is wrong. Daca ai putea sa iti reformulezi raspunsul ar fi minunat, m-ar ajuta mult. Multumesc
Din pacate, daca tratamentul este cel corect (tu mentionai ca nu ai informat medicii de consumul de doguri, fara sa mai spui ca ulterior ai fost sincer), va trebui sa astepti si sa speri. Nu exista retete minune in cazul tau, e posibil sa nu poti face niciodata efort fizic fiindca esti un om grav bolnav si nu vei fi niciodata unul sanatos. Ar trebui sa te evalueze o comisie de expertiza a capacitatii de munca sa vada daca ai capacitate de munca sau, in urma consumului de droguri, te incadrezi in vreo clasa de handicap si ai nevoie de pensie de handicap.
De asemenea, daca coeficientul de inteligenta nu ti-a fost la fel de grav afectat, ar trebui sa iei in considerare continuarea studiilor in vederea dobandirii unei meserii care sa necesite mai putin efort fizic si care sa iti fie accesibila. E posibil cu tratament corect luat si abstinenta sa iti mai revii in timp (vorbim de 10-12-15 ani), dar e posibil ca problemele create de droguri sa fie ireversibile si ar fi intelept sa gasesti o cale sa ai un venit cu posibilitatile tale actuale de efort. Nu cere minuni, ai rabdare, munceste mult pentru recuperare, adapteaza-te la cea i reusit sa salvezi din tine.
Pai normal ca te doare capul, etc daca tu nu ai facut sport in viata ta+droguri si eu mai stiu ce, poate asta ti-a fost o lectie bine meritata, sa av dati seama cat sunt de periculoase, si eu am fumat de la 13 ani, pana la 18, am deja 5 luni de cand m-am lasat de fumat(m-am si apucat de sport). Si eu aveam tensiunea crescuta.Alearga in fiecare seara, nu trebuie sa te fortezi.
Daca alerg vreo 3-5 minute ma voi simti rau 2-3 zile Am patit-o. eu nu sunt ca tine.
Am so scriu si aici.Doctorul meu stie ca am consumat droguri si stie si cat, Ba chiar m-a asigu ca voi avea o viata normala drept dovada am loat permisul de conducere, vreau un raspuns strict pe ce am intrebat eu pe problema cu efortul, Cititi cu atentie pentru ca e posibil sa fi ratat niste aspecte privind ce stie dorcurul meu despre mine si ce parere are si bla bla...
Fa mai multa miscare! la un moment organismul se va obisnui cu efortul.