| Adrian_Paraschiv_1993 a întrebat:

am o problema serioasa de ceva timp a inceput sa mi se bata ochiul stang incotinu de 2 saptamani apoi am inceput sa am atacuri de panica, frica, si noaptea cand ma pun sa dorm tresar din somn nu pot sa adorm.Va rog mult ajutati-ma PS(am fost si la spital mi-au iesit analizele bune, dar nu inteleg ce pot sa am sad )

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Poate daca vorbesti cu un psiholog?
Totul pleca din capusorul tau...
Autosugestia da randament, am si eu astfel de iesiri, acum mai rare.cel putin la mine stiu de ce am aceste atacuri, am probleme cu respiratia si de aceea imi este frica da spatii inguste/daca se ia lumina brusc noaptea.
Imi era frica sa stau cu usa inchisa la baie.
Toate astea au mai scazut din intensitatea lor cu putina autosugestie.
Incearca.

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stresul, oboseala, tensiunea oculara, anxietatea, consumul de cofeina, alcoolul, alergiile, alimentatia dezechilibrata si sindromul ochilor uscati sunt cei mai intalniti factori in acest caz. De asemenea, ochii se mai pot zbate si din cauza anumitor disfunctii neurologice, iritatii ale corneei sau inflamatii oculare.Prin urmare, odihneste-te mai mult, incearca sa mentii o stare generala de calm si consuma alimente bogate in vitamine. De asemenea, masajul la nivelul ochilor realizat cu ajutorul degetelor, prin miscari circulare poate opri ochiul care se zbate.

| Adrian_Paraschiv_1993 explică (pentru anonim_4396):

Nu prea pot nici sa dorm noaptea cand ma pun in pat adorm 2, 3 minute si tresar. sad

| Adrian_Paraschiv_1993 explică (pentru anonim_4396):

Nu pot sa dorm seara cand ma pun in pat ma i-a somn dupa o ora 2 si apoi tresar si de adormit adorm tarziu pe la 2, 3 noaptea. si ma trezesc devreme. sad

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Consumi energizante? ai avut c eva necaz? esti stresat? urmezi un tratament ceva? toate astea ar putea fi cauza celor povestite de tine.
Incearca sa elimini energizantele daca consumi/cafeaua/coca cola.
Consuma ceai de tei cu miere de albine
Incearca.
O zi bunahappy

| Adrian_Paraschiv_1993 explică (pentru caramela):

Nu nu consum energizante sau coca cola, mai acu 3 zile am iesit din spital am avut o toxiinfectiie si in spital faceam atacuri de panica a inceput sa-mi fie frica de ace. etc.

Inteleg dar am si un punct ca o musculita pe retina, am uitat sa specific dar acu o luna Am consumat legale adica cam multe eu nu mai bagasem si cred ca de atunci tot am starile astea, atacuri de panica mi se face rau ameteala parca lesin mi-e frica transpir, noaptea tresar, spasme la ochiul stang la picior drept cateodata si prin umar mi se zbate., mi-e frica sa nu am ceva rau sadcrying

| OoBunnyoO a răspuns:

Faptul ca ti se zbate ochiul stang nu inseamna nicmi grav, in cel mai rau caz o lipsa de magneziu sau de calciu sau amandoua.
Uneori muschii ti se pot zbate din cauza anxietatii. Din ce am citit din raspunsurile precedente nu este prima oara cand ai un atac de panica, iti este greu sa adormi, te trezesti usor etc. Toate astea sunt semnele anxietatii, iar cel mai bine ar fi sa vorbesti cu un psiholog.
Cel mai posibil sunt o urmare a legalelor pe care spui ca le-ai consumat. Aparitia anxietatii poate fi una dintre consecintele consumului de droguri, legale sau nu. Uneori poate fi temporara, dar alteori poate fi permanenta.

caramela
| caramela a răspuns (pentru Adrian_Paraschiv_1993):

Cred ca ti-au raspuns singur la iintrebare.
Astea sunt urmarile..mai c onsumi?
Cred ca ar fi cazul sa uiti TOTAL de ele si sa iti faci ceva teste amanuntite.
O seara bunahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Adrian_Paraschiv_1993):

Lasa psihologul, fa un consult neurologic.

Nu mai consum, si am facut analize complete mi-au iesit bune...