Incearca sa nu schimbi tigarile si sa fumezi mai putin.Cand simti nevoia de tigara mananca o bomboana sau rontaie ceva da nu in exces ca o sa te ingrasi drastic
Salutare! Astfel de viciu nu aduce niciun beneficiu corpului ci i poate periclita sanatatea acestuia! Te sfatuiesc sa faci o vizita la doctorul O.R.L ca sa fi sigur ca nu ai ceva de pe urma acestora, mai ales senzatia de sufocare, si sa renunti la acestea! Cred ca inca mai exista un fel de tigari false care te poate ajuta sa nu mai fi fumator, sau incearca Nicorette.Meriti"a doua sansa"
Am 17ani.Si eu sunt firea aia care se streseaza.Dar acum imi iau inima in dinti si ma las definitiv! Doar imi doresc sa fiu sanatos si sa nu am nimic
Buna!
Este normal sa ti se provoace dependenta, nicotina se raspandeste in corp si otraveste sangele.Intra aici - http://m.csid.ro/......-11870312/
Citeste, informeaza-te si sigur vei avea rezultate bune! Te vei lasa de fumat incetul cu incetul!
Sper ca te-am ajutat!
Hei.Cati ani ai?
Stiu o fata, care s-a apucat de tigarii la o varsta frageda, din cauza stresului, si fuma cam 1 pachet pe zi, daca nu si mai mult.A inceput sa aive probleme cu respiratia, serios, nu e de joaca! Lasa-te de tigarii, si mergi la doctor.
Sper ca te am ajutat, si sper sa iti revi!
Si-a revenit fata?
Se simte mai bine.Nu si a revenit in totalitate, pentru ca nu s-a lasat de mult timp.Si eu sujt firea aia care se streseaza destul de des.Te inteleg.
Multa sanatate!
Multumesc asemenea! Mi-a trecut in prpportie de 85% in 2 zile o sa fiu ca nou.