| Marian2314 a întrebat:

Salut tpu.Am o problema si nu stiu ce sa fac.Am fumat din februarie pana in iunie si apoi m-am lasat o luna de tigari.Acum iar m-am apucat si deja am vreo 3 saptamani.In aceste 3 saptamani am avut zile ca fumam destul de mult dimineata pe stomacul gol cam in jur de (4-5)tigari.Parca ma strange ceva de gat si respir cam greu.Ce ar trebui sa iau sau ce sa fac? Sunt dispus sa ma las de tigari daca este nevoie.Ma puteti ajuta in privinta asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Incearca sa nu schimbi tigarile si sa fumezi mai putin.Cand simti nevoia de tigara mananca o bomboana sau rontaie ceva da nu in exces ca o sa te ingrasi drastic

| FoxyM a răspuns:

Salutare! Astfel de viciu nu aduce niciun beneficiu corpului ci i poate periclita sanatatea acestuia! Te sfatuiesc sa faci o vizita la doctorul O.R.L ca sa fi sigur ca nu ai ceva de pe urma acestora, mai ales senzatia de sufocare, si sa renunti la acestea! Cred ca inca mai exista un fel de tigari false care te poate ajuta sa nu mai fi fumator, sau incearca Nicorette.Meriti"a doua sansa"

| ALGator a răspuns:

E clar că este nevoie să te lași. Îți faci un bine enorm.

| lilica06 a răspuns:

Buna!
Este normal sa ti se provoace dependenta, nicotina se raspandeste in corp si otraveste sangele.Intra aici - http://m.csid.ro/......-11870312/
Citeste, informeaza-te si sigur vei avea rezultate bune! Te vei lasa de fumat incetul cu incetul!
Sper ca te-am ajutat!

| Allessss0033 a răspuns:

Hei.Cati ani ai?
Stiu o fata, care s-a apucat de tigarii la o varsta frageda, din cauza stresului, si fuma cam 1 pachet pe zi, daca nu si mai mult.A inceput sa aive probleme cu respiratia, serios, nu e de joaca! Lasa-te de tigarii, si mergi la doctor.

Sper ca te am ajutat, si sper sa iti revi!

| Marian2314 explică:

Dar o sa-mi revin? Cum sa-mi curat sangele daca este otravit?

| Marian2314 explică:

Am 17ani.Si eu sunt firea aia care se streseaza.Dar acum imi iau inima in dinti si ma las definitiv! Doar imi doresc sa fiu sanatos si sa nu am nimic

| Marian2314 explică (pentru Allessss0033):

Si-a revenit fata?

| Allessss0033 a răspuns (pentru Marian2314):

Se simte mai bine.Nu si a revenit in totalitate, pentru ca nu s-a lasat de mult timp.Si eu sujt firea aia care se streseaza destul de des.Te inteleg.
Multa sanatate!

| Marian2314 explică (pentru Allessss0033):

Multumesc asemenea! Mi-a trecut in prpportie de 85% in 2 zile o sa fiu ca nou.