Pai problema e ca nu am racit si pana acum nu mi s-a mai intamplat
Poate ai abces la vreo masea.Mai bine mergi la un medic decat sa ceri sfaturi pe TPU.
Este posibil sa ai o parotidita epidemica, zis popular oreion, mai ales daca ai febra, pentru ca se intampla cand se face doar pe o singura parte.
Daca nu ai ferba ci, doar aceea umflatura dureroasa, poate fi un ganglion.
Daca te-ar durea vreo masea atunci ar fi posibil ca sa fie un abces, dar tu nu ai mentionat acest lucru in intrebarea ta.
Mai exista o posibilitate ca sa faci un furuncul care este foarte dureros si poate sa-ti dea aceasta senzatie neplacuta.
Pentru a vedea ce anume este, te sfatuiesc ca, maine sa mergi la medicul de familie si atunci totul se va clarifica si vei primi tratamentul corespunzator.
Pana atunci pune o compresa cu apa la temparatura camerei, pe care o stropesti cu putin spirt medicinal, peste aceasta compresa pui o folie de nylon si apoi ceva invelitoare din bumbac, pentru a se produce efectul de ameliorare.
Un gand bun si multa sanatate.
Buna!
In partea stângă, sub barba, repet SUB, găsim glandula sub-maxilara. Cel mai posibil este ca e o inflamație a acesteia.
Daca atingi unde simți durerea, și găsești un nodul, poate fii o tumoare benigna/maligna. Am văzut cazuri.
Aceasta sunt cele mai frecvente posibile cauze, bineînțeles poate fii orice altceva.
Îți recomand sa mergi la medicul de familie pentru o examinare mai profunda! Multa bafta!
TaviOctavian111 întreabă: