| Mihai_Andrei_Neagu_1995 a întrebat:

Salut TPU, am si eu nevoie de niste sfaturi despre cum sa te lasi de fumat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Stefan927 a răspuns:

1. Sa NU iei tot felul de medicamente sa te lași de fumat
2 Sa nu te lași dintr-odată (ex: azi ai fumat 5 țigări, mâine vei fuma 4 țigări, ai tot așa)
3. Încearcă sa te abții de la fumat, adică cand vezi un pachet de țigări sa nu te apuce pofta
4. Gândește ca țigările iti distrug tot corpul
5. Sa practici altceva mai sănătos decât fumatul (de ex: un sport fizic s-ar si mintal)

6 răspunsuri:
| 1AngryMan a răspuns:

In sfarsit nefumător - Allan Carrhappy citeșteo

| Stefan927 a răspuns (pentru Stefan927):

*s-au

| mi25 a răspuns:

Iti trebuie doar vointa. Eu m-am lasat de cativa ani.
Cine iti spune ca sa nu te lasi dintr-o data, spune prostii. Am incercat si asa, dar n-a mers.
Am zis: gata cu fumatul. Si asa a fost.
Alte metode nu sunt.
Eu am resimtit nevoia de fumat mai puternica dupa 3 luni, dar am reusit sa inving.
Ce spune Stefan927 este teorie de doi bani. Practica ne omoara.
Cica sa nu te apuce pofta de fumat cand vezi un pachet de tigari, de parca pofta este ceva voita da om.
Da, pentru a uita de fumat este bine sa fii mereu ocupat.

| MrAM a răspuns:

Pur si simplu trebuie sa iti impui ca tu nu esti fumator chiar si in cercul tau social de prieteni sau alte anturaje. A practica un sport e cea mai buna forma care ajuta din punctul meu de vedere. Gandeste-te ca pe langa ca iti distrug sanatatea mai dai si o caruta de bani pe ele.

| Mihai_Andrei_Neagu_1995 explică (pentru mi25):

Multumesc de sfat, apreciez!

| Mihai_Andrei_Neagu_1995 explică (pentru MrAM):

Multumesc

Întrebări similare