| Cristii2001 a întrebat:

Am si eu o intrebare! Să încep cu începutul. De cand sunt mic ma joc pe calculator fara nicio problema. dar am avut o perioada cand am fost foarte foarte obosit si am ajuns sa iau 2 luni magneB6... Nu am mai intrat pe calculator cam de 1 luna-2... Întrebarea mea este :"As avea voie sa intru pe calculator.Mi-ar afecta cu ceva?"
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Play_Viktor_1975 a răspuns:

Nu cred...Limiteaza-te doar la o ora in fata calculatorului si vei reusi sa nu mai fii asa de obosit

9 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Excesul de vitamina B6 iti poate afecta grav nervii. Consulta un medic.

| Gabit100 a răspuns:

Daca au trecut 2 luni de zile nu mai ai nimic poti intra!

| Cristii2001 explică (pentru doctorandus):

Cu recomandarea medicului am luat...

| Cristii2001 explică (pentru doctorandus):

Recomandarea medicului de familie + medic cardiolog ..multumesc pentru răspuns, am intrebat cu totul altceva

| Marian_Denis_1992 a răspuns:

SinguruI Iucru cu care te-ar putea afecta ar fi sa obosesti din nou si/sau sa vezi mai prost P, S: Port ocheIari, deci stiu cum e

| ALGator a răspuns:

Calculatorul nu te îmbolnăvește. Doar îți poate da dependenta și te face ca pierzind timpul să ratezi alte lucruri importante și plăceri în viață.
Încearcă să îl folosești cu măsură, dar fără spaima.

| Cristii2001 explică (pentru ALGator):

Multumesc pentru raspuns! Apreciez!

| floringabor a răspuns:

Nu are nimic. Poti intra, dar sa te odihnesti cand esti obosit

| floringabor a răspuns (pentru ALGator):

Foarte bine spus