anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o nelamurire. Daca faci sex anal, si mergi la ginecolog, ginecologul vede daca ai facut sau nu thinking Mersi :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Nu, nu are cum să vadă! Și ce îl interesează pe el anusul, doamne ce copii...

| neutrino a răspuns:

Daca subiectul il intereseaza, raspunsul este afirmativ.

| Felys a răspuns:

Crezi ca o sa te analizeze din cap pana in picioare, obiectul lui de studiu este vaginul, daca nu amintesti de sex anal nici macar nu o sa se uite in acea directie

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu,draga, stai linistita.In privinta asta nu-ti fa griji.

| grab a răspuns:

Teoretic se cunoastea un anus care are kilometrajul resetat.
Daca ati facut doar asa accidental, era el beat si tu te credeai starleta pentru 3 minute, nu isi da nimeni seama daca pui nitica zeama de lamaie in gaurica maro inainte de consult. Ajuta la contractare. Valabil si pentru pasa!

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
la anus nu se uita decat daca acuzi dureri ori ceva ce il poate determina sa iti faca un mic consult, in rest, daca tu te duci pentru ginecologie, ce treaba ar avea cu anusul? aa doar daca practici acest "sport" de mult..nu stiu ce sa zicstraight face fereasca sfantul...din cate stiu eu, anusul e folosit pentru altceva, dar se pare ca m-am inselatstraight face
O zi bunahappy

| drhotzu a răspuns:

Nici nu te verifica la cur... ginecologul are treaba la alta gaura... dar si daca te-ar verifica nu are de unde sa isi dea seama.

| LordCroft a răspuns:

Da normal, iti baga un bec in c.u.r. si daca nu se aprinde inseamna ca nu mai face contact deci... laughing laughing

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Orice medic care iti examineaza regiunea perineului va vedea.

| Oana92 a răspuns (pentru grab):

Termina cu tampenia asta cu zeama de lamaie! ai idee ce efecte are? lamaie este acida si poate provoca rani. incearca sa mananci lamai pe stomacul gol si o sa mori de dureri de stomac. realizezi ce efecte poate avea in asa zone sensibile?

| grab a răspuns (pentru Oana92):

Vrei sa facem proba, sa vezi ca nu patesti nimic?
S-ar putea sa patesc eu vreun penis captivus cel mult, in rest absolut nimic!

Da, s-ar putea sa suferi la stomac daca iti dai cu lamaie la pasa, apoi facem normal apoi imi faci oral, ajunge zeama aia si in stomac dar va fi diluata, deci tot nu patesti nimic. Ipotetic si anonim vorbind, clar! happy

Vorbesti numai prostii. Dar daca esti asa de sigur pe "tratamentul" tau iti sugerez sa incerci pe propriul tau corp si sa nu spui si noua cum a fost. Poate dupa asta o sa te abti sa oferi sfaturi de genul asta! Nu de alta, dar pe aici mai sunt si individe ce baga in seama orice prostie fara sa o gandeasca...

Eu am incercat asta pe corpul aleia care nu imi satisfacea mie corpul si a mers, bineinteles ca reteta e secretul!
Si referitor la alte individe, eu nu vorbeam cu ele, pe tine te invitam! Te bagi?

Nu contesc faptul ca a functionat, eu vorbesc despre faptul ca are efecte foarte grave si poate provoca rani. Iar referitor la invitatia ta las pe alta in locul meu, eu mai si gandeschappy

Ok, in cazul asta eu mai si refuz.
PA!