| deeaela a întrebat:

am si eu o "nelamurire". nu stiu ce sa intampla cu mine, de vreao 4 5 zile am sani foarte tari si de 3 4 luni mensturatia ma tine 3 zile si a 3a imi vine foarte putin, ce sa fie? Ar trebui sa mi fac griji?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| DnFn a răspuns:

Poate fi normal daca esti la inceput. Pentru siguranta ta fa o vizita la doctor.

| deeaela explică (pentru DnFn):

Nu sunt la inceput, am 7 ani deja de cand mi am venit prima oara... mi s-a schimbat asa de cand am inceput sa am relati mai des cu iubitul meu.

| NothingMore_Amy_1990 a răspuns:

Doar te dezvolti big grin Oricum, fa o vizita la ginecolog/doctor, mai mult de siguranta.

| DnFn a răspuns (pentru deeaela):

Fa o vizita la doctor si la ginecolog. Sunt cei mai in masura sa iti dea un raspuns sigur.
Sanatate si o seara placuta!

| mona a răspuns:

Urmeaza sa-ti vina ciclul, nu ar trebui sa-ti faci griji, poti sa consulti si un ginecolog daca te ingrijoreazi din cauza asta

Răspuns utilizator avertizat