Dentistul o să încerce să elimine punga de puroi, să-ți curețe și să-ți prescrie un tratament corect. Este posibil să doară un pic, dar cu siguranță durerea va ceda imediat după vizita la dentist.
Și oricum durerea pe care ți-o produce dentistul este nimic față de coșmarul pe care-l vei trăi dacă nu mergi.
Păi dacă deja este foarte dureros de câteva zile, iar umflătura s-a extins, ce mai contează cât de dureros o să fie la dentist? Important este că dentistul te tratează și scapi de durere. Nu cred că ești conștient de pericolul extraordinar pe care-l prezintă o infecție netratată, mai ales una în zona aia. Mergi la dentist ASTĂZI.
Salut! Daca ai puroi si este maseaua umflată dentistul nu i ti poate face nimic, i tida alt tratament, cu antibiotic, augmentin sau tetraciclină pastile, du te fara frica la dentist, si fa ti o radiografie panoramică la dinti sa vada medicul exact ce ai, daca esti din Bucuresti, in zona unirii se fac radiografii panoramice, 100 lei te costă.
Ai facut o greseala sa iei pastile singur. Trebuia sa te duci la dentist de cand a inceput sa se umfle. Normal este sa te duci in fiecare luna la control. Dar noi romanii ne ducem cand ne doare
Asta e. Acum e o problemă, din partea cu puroiul mi-a curs niște sânge, dar puțin. Este de bine sau de rau asta
Acum e o problemă, din partea cu puroiul mi-a curs niște sânge de culoare închisă, dar puțin. Este de bine sau de rau asta?
Nu a curs sănge ci puroi, ca să scapi de umflătura prea mare.
Omule, eu nu sunt dentist, și chiar dacă aș fi nu aș putea să pun diagnostice pe internet. Ți-am mai spus și acum 6 ore, du-te la dentist.