Draguta, ai o greutate si o inaltime f bune pentru varsta ta.
legat de sani mari, asta e, asa te-ai dezvoltat tu, fiecare cu conformatia ei, alea cu sanii mici se plang ca-i vor mai mari, si invers.
sanii prea mari inr-adevar, pot avea si dezavantaje (dureri de spate, sport ingreunat etc.)
poarta sutien pentru a nu se lasa, si foloeste creme pentru fermitate, si fa sport, chiar daca te vor jena (trebuie sa porti bustiera neaparat pentru a fi stabiliti, sa nu se duca in toate partile)
te mai poti inscrie la cursuri de balet, pentru ca se vor mai micsora in timp si varsta ta e ideala pentru inceperea acestei activitati.
si daca consideri tu ca ii vrei mai mici, daca te deranjeaza f tare, asteapta pana vei face o operatie de miscsorare.
pana atunci, bafta, papusa!
Mersii :*
Am scris in graba, n-ai pentru ce
Daca slabesti, ti se vor lasa si mai mult. Si eu am problema asta, ma gandesc la o operatie de micsorare sau de ridicare in viitor, peste vreo 10 ani.
Era cat pe ce sa-ti ocolesc intrebarea,numai pentru faza cu "funda,ca numai pentru ea raspundeti".Nu e cazul sa generalizezi,nu toti raspundem pentru funde, in ciuda faptului ca majoritatea o face.
Sanii se vor micsora odata cu pierderea in greutate, dar nu-ti recomand in cazul in care nu e nevoie sa slabesti.In cazul in care nu ar fi rau daca ai slabi cateva kg, fa si urmatoarele exercitii fizice: http://www.youtube.com/watch?v=dtp73cP_Ze0 (o varianta mai usoara a flotarilor)pentru intarirea muschilor care sustin sanii.Aceleasi exercitii le recomand si in cazul in care nu este nevoie sa slabesti, pentru a preveni lasarea lor.Incepe usor, cu 10/zi si avanseaza treptat la 30-40/zi(momentan nu este nevoie de mai mult, fiind tanara), cu o pauza de o zi-2 pe saptamana(in weekend,spre exemplu).Un ultim lucru as mai dori sa-l punctez: sanii mici nu sunt nici ei scutiti de aceasta problema,dar ei se lasa mai greu,deoarece sunt mai usori si muschii care-i sustin nu vor ceda,problema sanilor lasati aparand,in general, in cazul unei varste mai inaintate, in cazul sanilor mici.In orice caz, nu te agita, ai un avantaj pe care-l poti valorifica prin exercitiile fizice corespunzatoare(problema cred ca este aproape insesizabila in cazul tau si poate fi usor rezolvata). Succes.
Mario1996 întreabă: