| Elena199 a întrebat:

Am si eu o problema "personala" ii pot spune laughing. Am 14 ani si am sanii destui de mari, iar in ultima vreme sunt si putin lasati si chestia asta ma sperielaughing Nu imi plac sanii mari straight face. ii pot face mai mici =]]? big grin ca daca sunt mai mici cred ca nici nu se mai lasa nu? :s Funda! rolling eyes. ca numai pentru ea raspundeti.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CoquineNoire a răspuns:

Draguta, ai o greutate si o inaltime f bune pentru varsta ta.
legat de sani mari, asta e, asa te-ai dezvoltat tu, fiecare cu conformatia ei, alea cu sanii mici se plang ca-i vor mai mari, si invers.
sanii prea mari inr-adevar, pot avea si dezavantaje (dureri de spate, sport ingreunat etc.)
poarta sutien pentru a nu se lasa, si foloeste creme pentru fermitate, si fa sport, chiar daca te vor jena (trebuie sa porti bustiera neaparat pentru a fi stabiliti, sa nu se duca in toate partile)
te mai poti inscrie la cursuri de balet, pentru ca se vor mai micsora in timp si varsta ta e ideala pentru inceperea acestei activitati.
si daca consideri tu ca ii vrei mai mici, daca te deranjeaza f tare, asteapta pana vei face o operatie de miscsorare.
pana atunci, bafta, papusa!

8 răspunsuri:
| Elena199 explică:

Destul *

| craniw a răspuns:

Poate esti grasuta. Slabeste si vei avea ce doresti

| MissBeer a răspuns:

Daca slabesti, ti se vor lasa si mai mult. Si eu am problema asta, ma gandesc la o operatie de micsorare sau de ridicare in viitor, peste vreo 10 anilaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Era cat pe ce sa-ti ocolesc intrebarea,numai pentru faza cu "funda,ca numai pentru ea raspundeti".Nu e cazul sa generalizezi,nu toti raspundem pentru funde, in ciuda faptului ca majoritatea o face.
Sanii se vor micsora odata cu pierderea in greutate, dar nu-ti recomand in cazul in care nu e nevoie sa slabesti.In cazul in care nu ar fi rau daca ai slabi cateva kg, fa si urmatoarele exercitii fizice: http://www.youtube.com/watch?v=dtp73cP_Ze0 (o varianta mai usoara a flotarilor)pentru intarirea muschilor care sustin sanii.Aceleasi exercitii le recomand si in cazul in care nu este nevoie sa slabesti, pentru a preveni lasarea lor.Incepe usor, cu 10/zi si avanseaza treptat la 30-40/zi(momentan nu este nevoie de mai mult, fiind tanara), cu o pauza de o zi-2 pe saptamana(in weekend,spre exemplu).Un ultim lucru as mai dori sa-l punctez: sanii mici nu sunt nici ei scutiti de aceasta problema,dar ei se lasa mai greu,deoarece sunt mai usori si muschii care-i sustin nu vor ceda,problema sanilor lasati aparand,in general, in cazul unei varste mai inaintate, in cazul sanilor mici.In orice caz, nu te agita, ai un avantaj pe care-l poti valorifica prin exercitiile fizice corespunzatoare(problema cred ca este aproape insesizabila in cazul tau si poate fi usor rezolvata). Succes.

| Elena199 explică (pentru craniw):

Nu sunt. am 14 ani /1.55 inaltime sh 42 de kg...

| Elena199 explică:

Nu sunt grasa. am 14 ani /1.55 inaltime sh 42 de kg...

| Elena199 explică (pentru CoquineNoire):

Mersii :*

| CoquineNoire a răspuns (pentru Elena199):

Am scris in graba, n-ai pentru ce tongue