Pai la inceput am facut ceva ce nu recomand la nimeni, mancam doar piept de pui cu salata, o mare prostie, nu sfatuiesc pe nimeni sa faca asa ceva, iti distrugi corpul.Am slabit in 3 luni cam toate cele 14 kg, dimineata mananc lapte cu ovaz(100g de ovaz), la pranz ori carne de vita cu cartofi dulci, ori ceva carne cu cartofi la cuptor( ca sa am proteina si carbohidrati) si seara mancam ori o ciorba cu ce facea mama ori salata de fasole cu 1-2 felii de paine, cam asta, dar nu inteleg de ce acum am aceste dureri de spate, am avut si de picioare dar mi au trecut dupa ce am luat vitamina d si calciu, insa cele de spate nu ma lasa, nu pot sta deloc aplecat, simt imediat cum ma strang muschii in spate si o senzatie de arsura, nu stiu ce sa mai fac, daca stii de la ce ar putea fi?
Eu aveam crampe oribile la gambe cand faceam exercitii cu greutati la picioare. Nu cred ca are vreo legatura cu dieta. Ar fi indicat sa nu te infometezi si sa faci putina miscare (o ora de mers mai rapid sau 20 min de jogging pe zi ar fi ok). Daca nu te lasa, fa o vizita la medicul de familie.
Am aceste dureri de vreo 2 luni jumate poate mai bine, si tot nu m-au lasat, oare daca m as duce la un masaj ceva?
Adica chiar nu stiu ce sa mai cred, e posibil ca odata cu slabirea sa fi pierdut si masa musculara, si nu mai este sustinuta coloana sau bat campii?
In loc sa te duci la un masaj eu zic sa te duci la o consultație sa vezi care e fix problema
Am fost de vreo 3 ori si ba am carenta de vitamine, ba imi trebuie kinetoterapie, nu stiu ce sa mai fac sincer, maica mea zice deja ca s nebun