anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am un ganglion cervical umflat, e ca si cu bob de mazare, tare si nu este mobil, are rost sa ma ingrijorez? Mai am 2 ganglioni umflati un pic pe 2 parti ale gatului si unul unde se termina maxilarul.Medicul mi-a zis ca am rinitia alergica hipertrofica, dar nu a zis nimic de ganglioni, am 16 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă i-ai semnalat la medic, și nu a spus nimic, nu este cazul să te îngrojorezi. Să observi în zilele următoare dacă se umflă mai tare sau se retrag.

| Sebastian1337 a răspuns (pentru sadrian46):

Ii am umflati de cam 2 luni, nu s-au umflat deloc, sunt la aceeasi marime cum au fost la inceput, am luat foarte multe medicamente in Iunie-Iulie si dupa am observat ca s-au umflat, bine, sunt si fumator din pacate.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dar tu ai impresia ca noi stim mai bine decat ar stii un doctor? Nu stim, mergi la doctor.