| Weeby03 a întrebat:

Salut TPU, am venit cu o intrebare care poate o sa vi se para ciudata dar prietenul meu chiar are nevoie de ajutor, am stat lângă el și am realizat ca miroase a rahat. L-am intrebat fără sa se supere când a făcut dus ultima oară și a zis ca dimineața, ba chiar spunea ca face dus de 2 ori pe săptămâna, plus ca se și da cu parfum, mi-am rugat și alți prieteni sa îl miroase și toți au avut aceeași părere, totusi el părea foarte uimit pentru ca după cum am spus, se spală des si este destul de îngrijit însă corpul lui emana un miros neplăcut. Aveți careva idee dacă ar putea fi o boala ce are el?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ati sarit deja la o boala?! Trebuia sa precizezi daca miroase mereu neplacut deoarece daca se intampla ocaziona este evident ca nu vorbim de o boala.
1. Daca el spune ca face dus des nu inseamna ca spune adevarul, in plus in functei de cat de mult transpira la vremea actuala 2 dusuri pe saptamana nu este probabil indeajuns.
2. Degeaba faci dus daca hainele nu sunt spalate regulat.
3. Poate a calcat in "rahat".
4. Daca eliminam factorii de mai sus transpiratia lui poate avea un miros mai neplacut decat suntem obisnuiti ceea ce poate fi legat de alimentatia lui si in cel mai rau caz de vreo afectiune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

*ocazional

| anonimuIl a răspuns:

E mirosul din casa lui unde stă și hainele miros la fel. Nu e miros de rahat, e miros de vechi amestecat cu mucegai de la parchetul vechi și de la mobila foarte veche. El nu își dă seama de miros că așa locuiește.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca chiar se spala si nu fabuleaza chiar are o afectiune destul de rara, se numeste Bromhidroza, este ca hiperhidroza, transpira excesiv dar vine cu un miros foarte urat si intepator.
diabetul iar emana un miros neplacut dar nu a rahat!
Poate nu se spala corespunzator, dar eu raman la ideea ca poate suferi de bromhidroza si nu e vina lui, trebuie sa mearga la un dermatolog