anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vreo sansa la 12 ani, daca ma antrenez calumea sa pun niste muschi pe mine? De mancat... nu prea mananc chiar asa sanatos. Ofer funda + vot

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Iwao a răspuns:

La varsta asta inot, tractiuni, alergare pentru a te dezvolta armonios, cu greutati dupa 17-18 ani, altfel vei fi un pitic musculos.

| Empathizer a răspuns (pentru Iwao):

Asculta-l, ca are dreptate. Poti incepe exercitiille care sa te transforme intr-un pachet de muschi dupa pubertate. Daca incepi acum, nu vei mai creste in inaltime. De ce crezi ca gimnastii sunt scunzi?

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| aveam14ani a răspuns:

Buna happy
de ce sa ai "muschi"? vrei sa fi macho?:devil) iti zic. daca vrei sa fii unu data bronzat cu pantalonii pe "c*r" si sa te faci de cacao n-ai decat. in fata fetelor nu ai sa pari un fenomen de senzatie. am 12 ani si eu. si ma scarbesc astia macho man laughing daca te crezi asa slab. fa 5-6 flotari si 5-6 tractiuni abdomene si genoflexiuni cam 1 saptamana. dar iti zic. faci si la sport. asa ceva. daca te jigneste cineva nu il lua in seama.
nu ma astept sa iti fiu de prea mare folos. si nu cersesc nici funda nici votstraight facebig grin

| AaNdYy a răspuns:

Daca nu mananci sanatos n-ai nici o sansa.
Fa exercitii la sala, flotari, abdomene, genuflexiuni. Daca nu poti din prima multe, faci cate poti ( o sa vezi ca in timp faci din ce in ce mai multe)
Dar totusi trebuie sa nu exagerezi cu mancarea nesanatoasa