Salut!
Luni:mere la toate mesele, iar la pranz 150 g de friptura de pui.
Marti:mere la toate mesele,iar la pranz o salata verde cu lamaie si doua felii de branza
Miercuri:mic dejun-mere,o felie de paine integrala si o felie de sunca.
pranz-mere,o salata verde mare, doi morcovi si un sfert de ceapa
cina:mere.
Joi:mic dejun-mere, o felie de paine integrala si o felie de sunca.
pranz-mere, salata de legume fierte, fara cartofi si 200 g de ton cu lamaie.
cina:mere si un bol de cereale cu lapte degresat
Vineri:mic dejun-mere, un ou fiert si o felie de paine integrala.
pranz:mere, o salata de legume crude si 200 g de carne de pui sau de vita, la cuptor.
cina:mere.
Sper ca te-am ajutat!
Dieta pe care ti-o recomand e verificata de mine, cu un an in urma. Poti sa maninci chiar si mai mult de trei mese pe zi ( o sa te convingi cind citesti linkurile) si se bazeaza in principal pe proteine.
Asa am slabit 10 kg in 3 luni fara chin si infometare ( mereu am fost slaba si am vrut sa redevin asa). Este vorba despre dieta Dukan.
Detalii poti gasi pe site-ul lor ( daca nu ai o dieta deja personalizata de un nutritionist).
Gasesti toate detaliile pe etape pe link.
O sa mananci destul de multa carne slaba de pui, curcan, vita, peste in perioada asta, branza de vaci slaba, oua, iaurt degresat, unele legume si o sa bei 2 l de apa plata pe zi.
Plus mers pe jos zilnic 30 minute ( sau ceva gimnastica).
Adio dulciuri si grasimi o perioada. Ai voie in schimb sa bei Cola zero ( are indulcitori) zilnic ( maxim jumatate de litru).
O sa slabesti din prima saptamana citeva kg si asta o sa te motiveze sa continui.
Ai grija, prima faza, de atac, care e cea mai dura ( doar carne de pui, peste, oua, brinza, iaurt si tarate de ovaz alaturi de 2 l de apa), sa nu o tii decit 5-6 zile ( pentru 10 kg...pentru 20 kg o tii 8 zile, pentru 5 kg o tii 3-4 zile). Urmeaza apoi alte faze, mult mai usoare.
Ai mai multe detalii pe site aici.
http://dietadukan.ro/
http://dietadukan.ro/regimul
Cel mai usor lucru este ca poti minca CIT VREI ( dar la un moment dat se inchide apetitul de la atita carne, o sa vezi ).
Eu am dus-o foarte, foarte usor.
Daca te decizi si mai ai nelamuriri, scrie-mi.
Nu inteleg o salata verde mare, doi morcovi si un sfert deceapa, adica morcovi si ceapa in salata sau separat?
acolo la salata de legume fierte fara cartofi si 200 g de ton cu lamaie? tonu in salata sau? atat nu inteleg poti sa-mi explici?
Salata o rupi cu degetele morcovii pe rozatoare si mai pui otet ulei de masline si sare.La cealalta salata tonu in salata, da
Din propria mea experienta, cred ca e mai mult vorba de CONVINGERI, decat de felul in care mancam.
Eu de exemplu, mananc absolut orice fel de mancare, si nu ma ingras nici 16 grame :))
Cea mai buna si eficienta dieta, este, o doza uriasa de ACCEPTARE si IUBIRE de Sine, de propria ta persoana :-)
Trebuie sa intelegi ca esti o persoana minunata exact asa cum esti.
Sunt sigur ca doresti sa slabesti doar din cauza unor convingeri primite/auzite de la alte persoane.
Simte-te bine cu tine insuti. Si poti sa faci orice doresti. Iti recomand cu incredere sa urmaresti acest documentar, te va ajuta enorm de mult:
http://vimeo.com/27678730
Iti doresc o zi superba in continuare
Cel mai simplu renunți la prăjeli, grăsimi, sucuri, dulciuri și faci 1 oră mișcare pe zi.