Okay si tu ce vrei de fapt? Sa inlocuiesti probele cu ale altui individ, sa scapi 'basma curata' si sa te intorci la treburile tale din vremurile vechi? Asta ai tu in plan? Persoanele care ajung dependente de asa ceva sunt slabe, fara viitor si demne de scarba. Vei ajunge o rama care se taraste in cautare de 'oxigen'. Imi pare rau de tine...
Esti unul din aceia care vor Legalize Marijuana? Iti recomand sa termini cu astea de fapt este viata ta faci cum crezi!
Bafta!
Pai inceteaza sa te dorghezi, eu nu m-am dorgat niciodata....si ce e asa de bine cand te droghezi iti strici tot corpul, sanatatea! Sfatul meu inceteaza sa te droghezi...Si eu am fumat dar m-am lasat pentru ca imi strica rinichi, Nu poti fi un baiat normal? Vrei sa mori pe la 30-40 ani?
Oricum cand incepe scoala ma potolesc definitiv pentru ca imi risc prea mult din viitor pentru o prosteala, chiar daca as inceta de acum, si totusi m-ar duce iar la analize tot mi-ar iesi si vreau sa stiu daca se poate sa fac ce am scris mai sus
Salut! Inceteaza sa te droghezi si daca vei fi prins ca falsifici risti urat! Mai bine stai potolit si inceteaza ca iti strici santatea viata si tot! Vrei sa mori ca amy winehouse la 30 ani?
Asta-i abatere de la subiect.