anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori sa va adresez o intrebare, pe la inceputul lui Iunie, am fost dus de mama la analize pentru ca stia ca ma droghez, fumam si cateodata trageam pe nas. In analize mi-au iesit toate, inclusiv cannabis si alte porcarii cu care sunt stropite legalele. Daca m-ar duce in prezentul apropiat iar la analize pot inlocui recipientul de urina cu a altei persoane care nu se drogheaza? Nu stiu daca se verifica si adn-ul sau doar toxinele detectate.INTREBARE SERIOASA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| CristiMihai a răspuns:

Salut! Inceteaza sa te droghezi si daca vei fi prins ca falsifici risti urat! Mai bine stai potolit si inceteaza ca iti strici santatea viata si tot! Vrei sa mori ca amy winehouse la 30 ani?

| unbaiatanonim a răspuns (pentru CristiMihai):

Asta-i abatere de la subiect.

| xBya a răspuns:

Okay si tu ce vrei de fapt? Sa inlocuiesti probele cu ale altui individ, sa scapi 'basma curata' si sa te intorci la treburile tale din vremurile vechi? Asta ai tu in plan? Persoanele care ajung dependente de asa ceva sunt slabe, fara viitor si demne de scarba. Vei ajunge o rama care se taraste in cautare de 'oxigen'. Imi pare rau de tine...

| madalina1908 a răspuns:

Pai inceteaza sa te dorghezi, eu nu m-am dorgat niciodata....si ce e asa de bine cand te droghezi iti strici tot corpul, sanatatea! Sfatul meu inceteaza sa te droghezi...Si eu am fumat dar m-am lasat pentru ca imi strica rinichi, Nu poti fi un baiat normal? Vrei sa mori pe la 30-40 ani?

| BogdaneluluI a răspuns:

Inlocuieste-l cu unul cu urina unui caine.

| astralwalker a răspuns:

Oricum cand incepe scoala ma potolesc definitiv pentru ca imi risc prea mult din viitor pentru o prosteala, chiar daca as inceta de acum, si totusi m-ar duce iar la analize tot mi-ar iesi si vreau sa stiu daca se poate sa fac ce am scris mai sus

| Ghitoaica_Florentin_1998 a răspuns:

Esti unul din aceia care vor Legalize Marijuana? Iti recomand sa termini cu astea de fapt este viata ta faci cum crezi!
Bafta!