| mihaiboss55 a întrebat:

As vrea sa incerc sa fumez(doar sa incerc)deoarece toti prietenii au incercat.Eu am avut bronsolita asmatiforma si nu stiu daca o mai am. Puteti sa imi spuneti niste tigari care sa fie slabe si sa nu miroasa? Vreau cel mai sigur mod de a fuma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| TonyGTO a răspuns:

Nu trebuie sa ai tendinte sa te iei dupa multime, daca tu nu simti nevoia sa fumezi nu trebuie sa o faci doar pentru ca prietenii tai o fac.Nu te mai lasa influentat de parerile altora si fii mai independent.
Dar, ca sa raspund la intrebare ai putea incerca Vogue, iar daca ai bani incearca tigara electronica.

6 răspunsuri:
| ASMA14 a răspuns:

Incearca una electronica

| mihaiboss55 explică (pentru ASMA14):

As incerca dar vreau doar sa incerc, nu sa ma apuc

| mihaiboss55 explică (pentru TonyGTO):

Faza este ca as dori si eu sa incerc.

| Violleta2022 a răspuns:

Sfatul meu este sa nu incerci sa fumezi, mai ales ca plamanii tai sunt deja bolnavi, putand face astm, insufiucienta respiratorie sau cine stie ce complicatii la plamani.
Oare nu ti-a spus medicul ca nu ai voie sa fumezi?
Ma rog, daca esti copilas, poate nu s-a gandit ca te vei apuca de fumat atat de devreme.

| mihaiboss55 explică (pentru Violleta2022):

Am 17

| Violleta2022 a răspuns (pentru mihaiboss55):

Inca copil la 17 ani, cu plamanii nedezvoltati dar afectati dupa boala, deci, categoric NU fumatului!