| IonutCiobanescu a întrebat:

aseara la prea 18:00 am mancat o ciorba,sau cum se zice la noi ceaon, dupa la orea 21:00 am mancat o ciorba facuta de mama cu ceva piftele ca perisoarele, de la ora 21:00 aveam vanturi urat mirositoarea intr-una dupa ma durea burta si am vomitat mancarea cam pe la ora 00:00, mai tarziu pe la 01:00 am vomitat ceaonul,doar mazare am simtit in gura,mi amers burta putin,da de atunci nu mi mai vine sa vomit sau sa ma duc la baie,dar simt o. mica durere dar nu e dernjanta, ce as putea face ca sa ma vindec?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Daca ai vomat nu mai este nicio problema. In urmatoare zile ai grija ce mananci, de preferat mancare uscata, paine prajita si orez fiert cu sare.

| IonutCiobanescu explică (pentru GdX):

Inca ma mai doare burta

| lilith16 a răspuns:

In primul rand nu mai manca asa mult, mănâncă cu simt, cel mai probabil ai avut o indigestie si daca te duci la baie e bine pentru ca trebuie sa se elimine mâncarea rămasă cumva, ideea e ca acum iti e "stomacul pe dos " si de asta te doare burta, va trece de la sine, încearcă sa bei ceauri

| ElenaEly12345 a răspuns:

E foarte bine ca ai vomitat. Prin acea metoda ai scos tot "raul" din tine. Poate mancarea pe care ai mancat-o nu ti-a picat bine. Acum ca sa te vindeci? Ai mare grija ce mananci si nu depune mult efort. Si un somn e bun. happy
Cat despre ce sa mananci? Mancare uscata si e foarte bun usturoiul. Eu cand eram in starea ta,mi s-au dat toate pastilele din lume, fara nici un efect, am incercat si usturoi, si m-am simtit mai bine si mi-a si revenit pofta de mancare. De atunci nu mai am probleme.
Incearca si tu! A, da! Si bea mult ceai ca sa te calmezi!