| Alex665 a întrebat:

Salut TPU, aseara pe la 23 : 00 m-a luat ameteala nu foarte rau, m-am culcat si azi cand m-am trezit nu mai aveam nimic, dar acum uneori ma ia putin si dupa imi trece, ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Oricum pe 21 iunie aveai 16 ani iar dupa cateva zile aveai 18 ani.
Tragi ceva prafuri sau de la energizante?

| Alex665 explică (pentru darrio2007):

Iti sugerez sa citesti mai bine intrebarile pe care le am pus?

| Fatamuntilor a răspuns:

Masoara teniunea, sa nu fie prea mare!

| Smmo a răspuns:

Gandeste-te ce ai baut, ce ai mancat, daca ai mancat destul, daca ai baut suficienta apa (foarte important la ameteli), daca ai stat cumva mult in soare, daca ai facut vreun efort deosebit, daca ai invatat mult sau ai avut vreun examen si te-a stresat, daca te-ai certat cu cineva, daca ai dormit bine in noaptea anterioara. Vorbeste si cu un medic.

| Alex665 explică (pentru Smmo):

Sunt stresat si putin suparat din cauza unui lucru care mi s-a intamplat acum vreo 2 saptamani si de atunci tot sunt stresat si suparat dar nu cred ca are vreo legatura nu am mancat nimic deosebit si de baut la fel pur si simplu m-a luat dintr o data si de atunci tot am ameteli din cand in cand deja nu mai suport

| Smmo a răspuns (pentru Alex665):

Cel mai bine mergi la doctor. Pot sa fie multe cauze. Scaderea glicemiei, o hidratare insuficienta, o lipsa de calciu si altele. Nu este normal sa ametesti, iar daca se repeta - cu atat mai putin. Iti dorim multa sanatate!

| alisa201921 a răspuns:

Poate ai anemie? Consulta un doctor

| darrio2007 a răspuns (pentru Alex665):

Ai dreptate, scuze!