anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astazi am fost la un dermatolog si mi-a prescris Zinerit (pentru cosuri ). Cine a mai folosit asa ceva? Are ceva efect? Si in cit timp vau trecut cosurile?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| DianaIstratii a răspuns:

Buna,fratele meu a folosit zinerit, are efect daca te dai cu el zilnic, nu stiu in cit timp i-au trecut cosurile, dar lau ajutat, iar acum il foloseste si verisoara me si are efect si la ea...Bafta.

| TeenAnonWolf a răspuns:

E foarte bun i-al si eu l-am folosit in vreo 2-3 zile sigur dispar doar sa fi mai mereu curat pe fatza..bft

| Trnadafirroz a răspuns (pentru TeenAnonWolf):

Multumesc

| Trnadafirroz a răspuns (pentru DianaIstratii):

Multumesc mult

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce nu ai pus întrebările astea doctorului? Ai senzaţia că pe TPU sunt oameni care se pricep mai bine decât el? Chiar dacă a mai avut lumea experienţe cu medicamentul respectiv, organismele umane răspund diferit la acţiunea lui...

| Trnadafirroz a răspuns (pentru anonim_4396):

Mersi de sfat...

| AdelinaC a răspuns:

Cred ca depinde de persoana.Eu am folosit un timp si nu avea niciun efect, era ca si cum nu m-as fi dat cu nimic.

| Trnadafirroz a răspuns (pentru AdelinaC):

Mmmmmm