Pai, daca durerea persista ar fi indicat sa faci o vizita la medic, asa in orice caz...
Daca depui mult efosrt asa se intampla, nu are legatura cu acea lovitura, crede'ma
Voi astia care tot dati sfaturi bune sa mearga la medic, va zic ca nu e o metoda buna sa-l ajutati. Trebuie sa fii schizofrenic sa nu stii ca daca afara e cald si te bagi in apa rece ti se taie aierul, o cauza nobila a lesinului. Asta se intampla cand lesini (in general o cauza si a inecurilor), dar tu ai avut o sansa mai buna. Iti trece in maxim 2 zile.
Nu asculta profesionistii gen CorneliaC, incearca sa faca cate un +1 raspuns. Nu trebuie nicio vizita la medic, doar la psiholog in cazul in care credeai ca CorneliaC si ceilalti te-au socat.
Nu era chiar cald afara, era pe la 6 seara... si mi-a trecut, jumatate de ora a tinut
"aierul"?
M-am grabit sa scriu.
Ti-am spus eu ca nu ai nevoie de niciun medic. Pe mine ma durea o saptamana inima, nu stiu de la ce, dar nu am plecat la doctor, stii cum e : doctorul mereu iti gaseste o problema. am asteptat si mi-a trecut. Medicul ar face orice sa-i platesti operatii... ti-ar face cea mai complicata operatie si daca esti racit, numa' sa-i platesti.
FurduiNelu întreabă: