| Christy448 a întrebat:

Astazi,la cand am terminat orele de la scoala am sarit niste scari, erau aproximativ 11 scari de vreo 2 m pana jos,sau chiar mai mult daca nu... Partea nasoala este ca,mai intai am cazut pe prima scara cu calcaiele,apoi am alunecat si am mai cazut inca odata cu calcaiele jos, dupa care am cazut cu totul.Ma dor foarte tare calcaiele,nu pot calca pe ele, in schimb pot merge pe varfuri.
Stie cineva cum pot remedia acest lucru? ce pot face pentru a reduce durerea sau chiar pentru a ma vindeca?
Va rog nu dati raspunsuri precum " esti prost" " nu trebuia sa o faci " Si as dori raspuns de la cineva care a trecut prin asta sau lucreaza in acest domeniu! Doresc un raspuns repede si serios!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ar fi bine sa faci o radiografie, este posibil sa fi facut o fractura de calcaneu, care da dureri mari si se vindeca foarte greu.

5 răspunsuri:
| Christy448 explică:

P.S. Fara sa merg la consultatie sau altceva

| Korman a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa mergi urgent la medic.Asa va fi cel mai bine.Lasa frica!

| 12223456789 a răspuns:

Pai ai putea sa iti faci o frrectie cu alifie sau sa iti faci o baie pe picioare cu sare de baie... funda?

| GaG a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mergi la doctor...

Bafta

| Christy448 explică (pentru Brigaela):

A fost ceva calcanian bilateral...A trebuit sa ma ung cu nu stiu ce alifie, acum mi-a trecut.