| anonimmni a întrebat:

astazi va povestesc despre ce mi s-a intamplat azi la spital.Pe mine ma durea partea dreapta a burtii si asta am si spus, acolo un doctor mi-a zis sa ma asez pe chestia aia din cabinet, apoi mi-a dat chilotii jos si mi-a bagat un termometru in fund m-a lasat cam 3 minute cu el in fundul gol si apoi vine il scoate si se duce in alta camera. S-a intors cu 2 supozitoare si a zis sa ma relaxez ca o sa doara un pic(supozitoarele alea nu erau dinalea mici,ci dinalea mari si bombate) imi era frica,el a bagat un supozitor foarte rapid de l-am simtit rau... apoi zice el:pe al doilea il pastrez pentru final, apoi si-a bagat degerul in fundul meu si mi-a introdus o crema ceva... apoi a zis :ok, acum inca un supozitor, eu credeam ca primul a durut dar al doilea a fost si mai groaznic apoi a scris o retea si ca trebuie sa iau supozitoare zilnic timp de 1 saptamana? Oare ce am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Tragicomică, poatarea ta. Sau felul in care ai descris situația.
După consult, medicul ti-a dat o rețetă, unde a precizat in scris diagnosticul și tratamentul pe care trebuie să-l urmezi. Citește ce scrie acolo, pe bilet. happy
Daca nu, vezi denumirea supozitoarelor si citește prospectul/ indicațiile și vezi in ce situatii se administrează.

2 răspunsuri:
| anonimmni explică (pentru floresdemayo):

Multumesc

| Andreeush a răspuns:

Medicul ar trebui să îți spună ce ai, nu noi.
Doar de asta te-ai prezentat la medic nu? Pentru a afla ce ai.