anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

aveam ceva sub sfarcul drept care ma ustura, am dat tricoul jos si eu am vazut ca era un cos foarte rosu, l-am spart si avea doar putin puroi si de 10 minute imi tot curge sange, acum a inceput sa imi curga un lichid transparent si am acolo un fel de gaura, a fost cumva o alunita si n-am vazut eu bine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| George9013 a răspuns:

Daca era alunita e posibil sa se infecteze... daca a fost cos iti trece

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic ca cel mai bine ar fi sa consulti un medic... sau *** la Urgenta daca sangerarea sau lichidul transparent nu inceteaza sa curga!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

A incetat, dar m-am uitat si era doar un cos rosu inflamat, nu vazusem nici o alunita straight face

mira
| mira a răspuns:

Mergi totusi la un medic dermatolog.

| untu a răspuns:

Mergi sa consulti medicul dermatolog sa te trateze! Este posibil sa fie cancer sau infectie a alunitei!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru untu):

Nu era nici o alunita cand l-am spart, acum numai am nimic, doar ca m-am ingrijorat ca a curs putin cam mult, a ramas un fel de gaura mica si rosu inchis, dar mi s-a mai intamplat asta si mi-a trecut

| untu a răspuns (pentru anonim_4396):

Pune atunci un plasture mic cu solutie de la farmacie peste rana si totul va fi bine!