Exista niste tratamente nu stiu... ceva pastile pentru stimularea cresterii parului..sampoane..uite ce am gasit pe net :
In primul rand, indiferent de tratamentul pe care il vei urma, sa nu te astepti la efecte foarte rapide.
Este foarte importanta alimentatia, care sa cuprinda produse bogate in proteine, cum ar fi: ficatul de vita, ouale, fasole verde, peste si vitamina A, de exemplu morcovii. Se spune ca un consum marit de castravete ar stimula cresterea parului. Poti, de asemenea sa iei vitamine pentru par: Revalid(este eficient luat cel putin 3 luni), Miss Vitaal.
Exista sampoane speciale pentru cresterea parului: "Sampon nutritiv pentru cresterea parului" de la Favisan, "Sampon cu extract de urzica" de la Corona etc.
Ca tratamente naturiste poti folosi:
-infuzie de rozmarin, cu care iti clatesti parul;
-masca din ulei de ricin galbenus de ou, se amesteca foarte bine si se maseaza pielea capului; dupa 1 ora se spala parul;
-poti sa-ti prepari singura un sampon format din 2 galbenusuri 2 linguri tinctura de brusture 4 linguri apa;
-FOARTE IMPORTANT este masajul zilnic al scalpului, in jur de 5 minute. Poti efectua acest masaj, pentru o eficienta ridicata, cu tinctura de ardei iute (foloseste aceasta tinctura doar de 2 ori pe saptamana) sper ca te-am ajutat si stai linistit la un moment dat o sa-ti creasca. dar tie cat de repede iti creste parul? ca daca iti creste incet...o sa ai de asteptat ceva timp..totusi foloseste un sampon pentru cresterea parului cred ca va functiona!
Ala numesti tu par lung? nici mediu nu e...
Par mediu ajunge pana la umeri si e voluminizat, tu ai par scurt cu breton... : ))
Nu ca ai fi cine stie ce frumusete dupa poza, deci nu conteaza acum sau mai incolo, nu e cine stie ce schimbare, bafta
Poza a fost facuta acum 3 ani . Si... ai dreptate. Era mediu, dar acum este de 2 ori mai scurt
Da. Nu ma astept sa imi creasca cativa cm intr-o saptamana dar orice ajutor e bine-venit.
Am ulei de ricin si sampon de urzici (care chiar il folosesc de mult zilnic.chiar zilnic). Zimi mai multe despre uleiul de ricin si galbenusul de ou. (cantitate)
Si am mai uitat sa iti zic ceva; Bretonul nu se ducea in jos (inspre nas), dupa ce trecea de spranceana se indrepta spre partea stanga. Daca dupa ce ma spalam pe cap, daca mi-l pieptanam imi ajungea cu vreo 2 cm mai jos de ochi.
Si..parul imi creste 3-4 cm pe luna. Multi mi-au zis ca e mult.
Am parul mult mai lung decat cel din profil, aproape pana la umeri, deci iti dai seama care e diferenta
Oh si daca a fost acum 3 ani, inseamna ca acum arati ceva mai matur, credeam ca ai 13 ani