Apuca-te de sport bossule, de lupte (kickboxing de preferat), apuca-te de ridicat greutati, lucrurile astea te disciplineaza si o sa ai o stima de sine foarte ridicata.
Incearca sa iti reamintesti ce anume ti-a declansat starea. Daca e doar o seara nu-i panica, insa daca persista trebuie inlaturata/ameliorata cauza ce-ti declanseaza anxietatea.
Personal, starea asemanatoare cu explicatia ta mi-o provoaca 'teama' de esec, adica sunt nesigur daca am procedat corect sau nu intr-un moment al zilei. Calmeaza-te oricare ar fi motivul, nu poti sa faci lucrurile total perfect si gandeste-te ca ai gresit ca orice om, fie el un simplu muncitor sau director renumit.
Ascultă niște muzică pozitiva,vorbește cu un prieten dacă te stresează ceva,chiar daca vorbiți online(chiar ajută),chiar daca nu ai cu cine fă o plimbare cu bicicleta sau pe jos, fă o activitate care te relaxeaza, mănâncă dulciuri.
Și eu am anxietate dar știu sa ma descurc cu ea, sper sa te ajute ceva de aici, o zi bună!
Si eu stiu sa ma descurc cu ea, dar uneori cand ma lovesc si multe chestii nadoale din jur e mai greu.
Voiam sa vad si parerile altora, mersi de raspuns
___Enzo întreabă: