Da, foarte probabil. Nu multa lume suporta sa vada cantitati mai maricele de sange in fata ochilor. Hai ca mai vezi pe internet, in filme e altceva, dar in fata ta + si mirosul de sange multor persoane le vine rau.
Chiar si medicilor le este rau la inceput. Cu timpul te obisnuiesti daca esti expus frecvent.
Nu ai de ce sa te sperii. Daca in rest nu ai ameteli sau experiente asemanatoare e clar de la sange.
P.S: Nu era mai bine sa-i spui lu mami si nu mai treceai prin toate astea? E doar un pahar. Sunt 2 cazuri: Ori are prea multe si nu-i simte lipsa, ori are prea putine si observa c-a disparut oricum, corect?
E un pahar mai fancy pe care il tinea de frumos ce e, nu cred ca v a observa prea curand. Intr-adevar a fost o prostie dar oricum trebuie sa l arunc asa ca am decis sa l bag mai la fund, din instinct . Odata s-a taiat fratele meu intr o coasa, a sangerat ca porcul, l am si atins sa i opresc sangerarea dar nu am avut nici o problema. E posibil ca asta sa fi stârnit fobia, sau am fost plin de adrenalina si nu am mai tinut cont, oricum asta s-a intamplat acum mult timp. Am sa fac ceva experimente ca sa ma asigur
"Scz pentru carnat". Pana la expresia asta am zambit; dar cand am ajuns aici, m-a pufnit rasul. )
Mie mi se face rau cand intru intr-un spital sa vizitez pe cineva. Ar trebui sa ne facem doctori. ) Cred ca se da pacientul jos din pat sa ne faca bine. )