| anonimxzxzxzxz a întrebat:

Azi dimineata mi-a aparut pe capul penisului o roseata (in partea inferioara) nu ma gadila, nu ma doare sau ustura, am fost destul de speriat si m-am interesat, am auzit ca putea fi candida, dar sunt cu prietena mea de 2 ani si oricum n-am facut sex de mult ca e plecata.Tin sa zic ca e prima oara cand imi apare asa ceva, si nu stiu ce e, credeti ca e o inflamatie doar? astept raspuns.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nu cred nimic. Doar un medic dermatolog te poate ajuta!

| christall a răspuns:

Mergi la un urolog si vezi ce e daca nu-ti trece.

| anonimxzxzxzxz explică:

Si daca imi trece? nu a fost nimic? sunt foarte speriat de boli din acestea cu transmitere sexuala gen, + ca n-am facut nimic sa le contactez

Răspuns utilizator avertizat
| anonimxzxzxzxz explică (pentru Violleta2022):

Sunt de 2 ani cu aceeasi fata si nu am inselat-o sau facut sex cu alta fata de atunci. am citit pe net ca pot face candida chiar asa din nimic, din cauza alimentatiei sau altor motive care nu au treaba cu contactul sexual.

| anonimxzxzxzxz explică (pentru Violleta2022):

Ms mult oricum, astazi mi-a disparut roseata de tot, si e totul okay. nu stiu. sper sa fi fost o inocenta iritatie