| AdiyAdriann a întrebat:

Salut TPU,azi dupa ce m-am masturbat si am ejaculat dupa am avut o durere de-o secunda sub buric, ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Iulia1828 a răspuns:

E prima oară când ti se întâmplă?

12 răspunsuri:
| AdiyAdriann explică (pentru Iulia1828):

Da

| Iulia1828 a răspuns:

Atunci nu ai de ce să te ingrijorezi. De câte ori te masturbezi pe zi?

In ultimele 3 zile zilnic, am mai avut asa dureri cand incordam abdomenu, faza e ca acum nu mai mai doare

| Iulia1828 a răspuns:

Probabil din cauza ca tot ai încordat abdomenul. În cazul in care ti se mai intampla lasă-mi un mesaj si te ajut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi intrebarea lui anonimous the legion.gasesti pareri multiple acolo legate de laba.

Ok, mersi mult. Poate fi ceva grav? Eu sunt mai negativist de fel

| AdiyAdriann explică (pentru anonim_4396):

Da-mi link, ceva

| Iulia1828 a răspuns:

Nu. Stai linistit nu e nimic grav.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AdiyAdriann):

Da mai un clik pe profilu lui si vezi ultima intrebare ori penultima care e legata de masturbare.in rest e internetul plin de informatii legate de efectele masturbarii la nivel psihic si fizic.

Nu-l gasesc boss, sunt pe telefonul si nu imi apare nici o rubrica de cautare utilizatori

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AdiyAdriann):

AnonymousTheLegion intreaba:
Salut TPU!

Sunt curios ce se intampla daca nu practice masturbarea, caci la intrebarile mele recente pe tema: masturbarea e rea sau nu?

Mi-ati spus ca e foarte normala in special in varsta adolescentina.ei bine, daca nu ma masturbez, ce sa intampla?

Nimic asa-i? laughing AStept pareri si de la voi

Raspunsul tau aici...

Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
Conţinut obscen/ilegal/piraterie Caracter irelevant Neinteligibil/spam

12 răspunsuri RSS raspunsuri)
Ordonare:
Cronologica
|
Dupa relevanta
suntserios suntserios
6 Mai 2014 15:57
suntserios a răspuns:
Practic nu se intampla nimic, teoretic se aduna energie sexuala sa ii zicem asa care iti poate provoca o oarecare irascibilitate
Raspunde
Evalueaza / Raporteaza
Gei_Adrian_1983
6 Mai 2014 15:58
Gei_Adrian_1983 a răspuns:
Da-i acolo, ca nu-i bai
Raspunde
Evalueaza / Raporteaza
xStixx xStixx
6 Mai 2014 16:05
xStixx a răspuns (pentru Gei_Adrian_1983):
rolling on the floor))))
Ce oameni mă, ce oameni. rolling on the floor))
Poate omul vrea să nu se mai masturbeze...tu de ce zici să-i dea? laughing)
Raspunde
Evalueaza / Raporteaza
RAY23TM
6 Mai 2014 16:39
RAY23TM a răspuns:
Masturbarea e normala, nimic nu se va intampla, dar masturbarea ajuta
Raspunde
Evalueaza / Raporteaza
wolfgangamadeuswoltfram wolfgangamadeuswoltfram
6 Mai 2014 16:50
wolfgangamadeuswoltfram a răspuns:
Da un clic si afla pareri avizate, nu de amatori de placeri perverse.fiindca masturbarea e o perversiune in fond, o inlocuire a sexului cu o partenera si auutosatisfacere.
Raspunde
Evalueaza / Raporteaza
6 Mai 2014 16:54
Labagii stia care spun ca te ajuta, habar nu au.inseamna ca nu stiu cum se masturbeaza si ce efect are asta asupra psihicului neimplinitului care o practica.deci vezi pe google, sant informatii utile.iti pot spune doar ca masturbarea te indeparteaza in timp de sexul celalalt, ai senzatia de vinovatie, si devii introvertit.asa cum sant astia de pe aici, si in loc sa umble dupa p...a isi dau cu parerea pe tpu.probabil in timpul asta ii dau si palme lui mutu.cine stie?
Raspunde
Evalueaza / Raporteaza
Gei_Adrian_1983
6 Mai 2014 19:42
Gei_Adrian_1983 a răspuns (pentru wolfgangamadeuswoltfram):
Bă... cap de melc. mai uşor cu jignirile că eşti praf oricum. Ce-i aia mă "perversiune"? Doar dacă eşti un îndoctrinat religios ai putea numi masturbarea "perversiune". Tu asta faci toată ziua, umblii după p.a? Păi la felul în care pui problema, cred că nicio păsărică nu se uită la tine, că-s sătule de băloşi. Senzaţii de vinovăţie. intorvertire. mai urma să spui că orbeşti şi îţi cad şi dinţii şi era bine. Şi băi cap de melc, băiatu care întreabă, din moment ce pune astfel de întrebări, nu cred că are 18 ani, probabil undeva pe la 15. păi ba cap de plută, tu recomanzi la un minor să se ducă să frece o colegă? Du-te bă dracu`.
Raspunde
Evalueaza / Raporteaza
AnonymousTheLegion
6 Mai 2014 20:07
AnonymousTheLegion explică (pentru Gei_Adrian_1983):
Am 15! laughing Deci, serios vorbind, tu ce ma sfatuiesti?
Raspunde
Evalueaza / Raporteaza
6 Mai 2014 20:14
wolfgangamadeuswoltfram a răspuns (pentru Gei_Adrian_1983):
Multumesc de excursia gratuita, dar nu-mi fac un obicei din asta.si nu l-am trimis sa frece o colega.dar nici nu i-am spus ca laba e in ordine ba chiar ii foloseste.nu sant indoctrinat religios sant la fel ca tine, doar un pic mai descuiat la minte, mai documentat si ceva mai trecut prin viata.iar perversiune sexuala este tot ce se indeparteaza de normalitate.iar laba sa -mi fie cu iertare, chiar provoaca psihic efectele spuse mai ales cand NEIMPLINITUL,{cuvant pe care ori nu l-ai citit ori nu stii ce insamna}este foarte crud.iar eu draguta am deja 3 copii mari, si nu facuti din laba credema.si nici cu limba nici cu destul asa cum va autoeducati si reclamati voi normalitatea pe tpu.blegule.
Raspunde
Evalueaza / Raporteaza
6 Mai 2014 20:18
wolfgangamadeuswoltfram a răspuns (pentru AnonymousTheLegion):
Ma legionare? fiindca m-am lovit de doua ori de problema, fiindca am doi baieti, iti spun ce le-am spus si lor; masturbarea e buna, daca nu exagerezi in practicarea ei.fizic vorbind.fiindca daca ai cunostinte religioase, prea tanar fiind, iti va crea sentimentul de vina.iar celelalte sabt reale.informeaza-te.
Raspunde
Evalueaza / Raporteaza
AnonymousTheLegion
6 Mai 2014 20:24
AnonymousTheLegion explică (pentru wolfgangamadeuswoltfram):
Nu exagerez..cam o data pe saptamana, si nu ma intereseaza ce crede religia desprea ea, nu simt nicio vina cand o fac, dar faza e ce s-ar intampla daca nu mai fac thinking
Raspunde
Evalueaza / Raporteaza
6 Mai 2014 20:36
Domnule? se cheama ca daca ai facut odata, ti-ai inceput viata sexuala.era de dorit sa se intample cu o fata,intr-un cadru romantic,intr-un mod placut, din dragoste sa tii minte toata viata, prima dragoste. daca nu a fost asa, va fi, odata si odata.dar fiindca hormonii isi spun cuvantul va trebui recurgi la a avea o viata sexuala normala.de dorit cu o singura partenera,in deplina siguranta,pentru a elimina riscurile,unor boli grave,a unor sarcini nedorite,a unor conflicte,violente ori raspunderi penale, functie de varsta celor cu care te vei culca.ce sa se intample? te vor durea testicolele cand vei fi excitat,devii nervos in preajma fetelor,ti se va ridica abstinenta la cap,sant tot felul de efecte in functie de individ, cultura, si judecata.
Raspunde
Evalueaza / Raporteaza

AnonymousTheLegion intreaba:
Salut TPU!

Sunt curios ce se intampla daca nu practice masturbarea, caci la intrebarile mele recente pe tema: masturbarea e rea sau nu?

Mi-ati spus ca e foarte normala in special in varsta adolescentina.ei bine, daca nu ma masturbez, ce sa intampla?

Nimic asa-i? laughing AStept pareri si de la voi

Raspunsul tau aici...

Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
Conţinut obscen/ilegal/piraterie Caracter irelevant Neinteligibil/spam

12 răspunsuri RSS raspunsuri)
Ordonare:
Cronologica
|
Dupa relevanta
suntserios suntserios
6 Mai 2014 15:57
suntserios a răspuns:
Practic nu se intampla nimic, teoretic se aduna energie sexuala sa ii zicem asa care iti poate provoca o oarecare irascibilitate
Raspunde
Evalueaza / Raporteaza
Gei_Adrian_1983
6 Mai 2014 15:58
Gei_Adrian_1983 a răspuns:
Da-i acolo, ca nu-i bai
Raspunde
Evalueaza / Raporteaza
xStixx xStixx
6 Mai 2014 16:05
xStixx a răspuns (pentru Gei_Adrian_1983):
rolling on the floor))))
Ce oameni mă, ce oameni. rolling on the floor))
Poate omul vrea să nu se mai masturbeze...tu de ce zici să-i dea? laughing)
Raspunde
Evalueaza / Raporteaza
RAY23TM
6 Mai 2014 16:39
RAY23TM a răspuns:
Masturbarea e normala, nimic nu se va intampla, dar masturbarea ajuta
Raspunde
Evalueaza / Raporteaza
6 Mai 2014 16:50
Da un clic si afla pareri avizate, nu de amatori de placeri perverse.fiindca masturbarea e o perversiune in fond, o inlocuire a sexului cu o partenera si auutosatisfacere.
Raspunde
Evalueaza / Raporteaza
6 Mai 2014 16:54
Labagii stia care spun ca te ajuta, habar nu au.inseamna ca nu stiu cum se masturbeaza si ce efect are asta asupra psihicului neimplinitului care o practica.deci vezi pe google, sant informatii utile.iti pot spune doar ca masturbarea te indeparteaza in timp de sexul celalalt, ai senzatia de vinovatie, si devii introvertit.asa cum sant astia de pe aici, si in loc sa umble dupa p...a isi dau cu parerea pe tpu.probabil in timpul asta ii dau si palme lui mutu.cine stie?
Raspunde
Evalueaza / Raporteaza
Gei_Adrian_1983
6 Mai 2014 19:42
Gei_Adrian_1983 a răspuns (pentru wolfgangamadeuswoltfram):
Bă... cap de melc. mai uşor cu jignirile că eşti praf oricum. Ce-i aia mă "perversiune"? Doar dacă eşti un îndoctrinat religios ai putea numi masturbarea "perversiune". Tu asta faci toată ziua, umblii după p.a? Păi la felul în care pui problema, cred că nicio păsărică nu se uită la tine, că-s sătule de băloşi. Senzaţii de vinovăţie. intorvertire. mai urma să spui că orbeşti şi îţi cad şi dinţii şi era bine. Şi băi cap de melc, băiatu care întreabă, din moment ce pune astfel de întrebări, nu cred că are 18 ani, probabil undeva pe la 15. păi ba cap de plută, tu recomanzi la un minor să se ducă să frece o colegă? Du-te bă dracu`.
Raspunde
Evalueaza / Raporteaza
AnonymousTheLegion
6 Mai 2014 20:07
AnonymousTheLegion explică (pentru Gei_Adrian_1983):
Am 15! laughing Deci, serios vorbind, tu ce ma sfatuiesti?
Raspunde
Evalueaza / Raporteaza
6 Mai 2014 20:14
wolfgangamadeuswoltfram a răspuns (pentru Gei_Adrian_1983):
Multumesc de excursia gratuita, dar nu-mi fac un obicei din asta.si nu l-am trimis sa frece o colega.dar nici nu i-am spus ca laba e in ordine ba chiar ii foloseste.nu sant indoctrinat religios sant la fel ca tine, doar un pic mai descuiat la minte, mai documentat si ceva mai trecut prin viata.iar perversiune sexuala este tot ce se indeparteaza de normalitate.iar laba sa -mi fie cu iertare, chiar provoaca psihic efectele spuse mai ales cand NEIMPLINITUL,{cuvant pe care ori nu l-ai citit ori nu stii ce insamna}este foarte crud.iar eu draguta am deja 3 copii mari, si nu facuti din laba credema.si nici cu limba nici cu destul asa cum va autoeducati si reclamati voi normalitatea pe tpu.blegule.
Raspunde
Evalueaza / Raporteaza
6 Mai 2014 20:18
Ma legionare? fiindca m-am lovit de doua ori de problema, fiindca am doi baieti, iti spun ce le-am spus si lor; masturbarea e buna, daca nu exagerezi in practicarea ei.fizic vorbind.fiindca daca ai cunostinte religioase, prea tanar fiind, iti va crea sentimentul de vina.iar celelalte sabt reale.informeaza-te.
Raspunde
Evalueaza / Raporteaza
AnonymousTheLegion
6 Mai 2014 20:24
AnonymousTheLegion explică (pentru wolfgangamadeuswoltfram):
Nu exagerez..cam o data pe saptamana, si nu ma intereseaza ce crede religia desprea ea, nu simt nicio vina cand o fac, dar faza e ce s-ar intampla daca nu mai fac thinking
Raspunde
Evalueaza / Raporteaza
6 Mai 2014 20:36
Domnule? se cheama ca daca ai facut odata, ti-ai inceput viata sexuala.era de dorit sa se intample cu o fata,intr-un cadru romantic,intr-un mod placut, din dragoste sa tii minte toata viata, prima dragoste. daca nu a fost asa, va fi, odata si odata.dar fiindca hormonii isi spun cuvantul va trebui recurgi la a avea o viata sexuala normala.de dorit cu o singura partenera,in deplina siguranta,pentru a elimina riscurile,unor boli grave,a unor sarcini nedorite,a unor conflicte,violente ori raspunderi penale, functie de varsta celor cu care te vei culca.ce sa se intample? te vor durea testicolele cand vei fi excitat,devii nervos in preajma fetelor, ti se va ridica abstinenta la cap, sant tot felul de efecte in functie de individ, cultura, si judecata.
Raspunde
Evalueaza / Raporteaza

Mersi