| Diegoxyz a întrebat:

Azi mi-am taiat jumate din unghie din care si ma durea destul de rau si brusc m-am simțit slăbit si mi s-au înfundat urechile si am ametit! Cred din cauza ca m-am speriat
Voi ce ziceți?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Cu siguranță că este de la sperietură. În astfel de momente trebuie să stai întins pe spate și îți vei reveni.

| inflicted a răspuns:

Te-ai speriat și te-a luat cu lesin. Și eu patesc

| Violleta2022 a răspuns:

Cati anisori ai?
Daca ti-ai provocat un atac de panica, de la taiatul unei unghii? laughing
Data viitoare, pune pe mama sa-ti taie unghiile, pana mai cresti si nu te mai sperii de la nimicuri.

| Diegoxyz explică (pentru Violleta2022):

Nu mi-am taiat-o cu unghera, ci cu un cutit laughingam vrut sa decojesc um fruct si mi-am taiat unghia si a ramas doar carnea

| Violleta2022 a răspuns (pentru Diegoxyz):

Atunci lasa cutitul in grija parintilor, ca nu cumva data viitoare sa-ti tai gatul, din greseala laughing

| sierra1 a răspuns:

"mi-am taiat jumate din unghie ...si brusc m-am simțit slăbit si mi s-au înfundat urechile"

suna la 112 - e extrem de grav dacă ungiile tale comunică cu urechile!

| Zorn a răspuns:

E normal sa ai o reactie de genul. E de la sperietura. Mai ales daca stii ca esti o persoana care nu suporta sa se uite la sange, rani etc. Pe viitor, sa ai grija. Si cand mai ai o reactie asemanatoare, cel mai bine iti face sa bei un pahar de apa, sa te intinzi in pat si sa rogi pe cineva sa iti aduca ceva dulce, fiindca daca nu, ai sanse sa lesini. Iti scade glicemia brusc de la sperietura.