anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

când înveți și te starui mult sa reții arzi calorii? Nu știu de ce dar mama mi-și spus ca da și de aia mananc mai mult pe zi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| DovleacTurbat a răspuns:

Arzi calorii si cand stai degeaba si cand dormi. Arzi calorii non-stop caci organismul nostru lucreaza non stop.

| Iunix a răspuns:

Da... creierul ca orice organ consumă și el energie, mai ales atunci când e supus unui efort, în cazul tău atunci când înveți. Însă, să nu te gândești că vei slăbii vreodată așa sau că arzi cine știe ce calorii. Dacă vrei să slăbești mănâncă fructe și legume, evită cartofii și pâine și nu în ultimu rând fă multă mișcare în aer liber. Îți este frică că slăbești? peste un an o să vi aici și o să întrebi cum să slăbești că te-ai îngrășat. Nu te-ai gândit că poate arzi calorii și când respiri?

| anonim_4396 explică (pentru Iunix):

Mulțumesc frumos pentru răspuns dar crede-mă, am slabit 23 kg in 5 luniwinking nu mi-e frica sa slabesc stai liniștit