| CatelulVlogger a întrebat:

ce faci? Am si eu o intrebaresadDe 7-9 luni ma dor rinichii.Am mai pus o intrebare de genul asta si daca vreti sa vedeti ce s-a intamplat si de unde a inceput totul duceti-va pe profilul meu.incepe cam asa,, am o intrebare foarte serioasa...".De cateva luni bune ma dor rinichii si acum s-a agravat.Am urmatoarele simptome:febra,frisoane,urinare cu sange,urinare tulbure, durere de rinichi ingrozitoare etc. Vreau sa stiu daca vedeniile, zgomotele ciudate etc.sunt din cauza rinichilor si a bolii care s-a extins in corp.Noaptea cand ma duc la baie vad chestii pe geam si cand ma duc nu e nimeni,noaptea cand ma pun in pat aud zgomote ciudate (batai in usa, tipete de oameni etc.)in plus cainele meu nu mai vine cand il chem si e preocupat cu altceva, se uita in gol. Vreau raspunsuri cat mai rapide.Nici analize nu mi-am facut inca

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sweetys a răspuns:

Pai din cauza faptului ca ai pietre la rinichi, pe care nu le.ai tratat a aparut invectia, care s-a extisn in tot corpul. Din cauza febrei este posibil sa ametesti. Restul de zgomote si vedenii este posibil sa iti apara pe baza de stres sau paranoia. Sfat: mergi si rezolva treaba cu rinichii fiindca nu este de joaca, si mergi si la psiholog. Noi nu suntem nici doctori nici psihologi ca sa iti dam un verdict final, noi doar ne dam cu presupusul. Succes!

2 răspunsuri:
| CatelulVlogger explică (pentru sweetys):

Multumesc dar ce stii despre sangerari nazale

| sweetys a răspuns (pentru CatelulVlogger):

Probabil datorita febrei sau a infectieie iti creste presiunea sangelui ( tensiunea) si ai o vena mai sensibila la nas care se sparge. Adica eu asta patesc cand ma stresez sau enervez prea tare, mi se umfla o vena si cand stranut sau imi suflu nasul imi da sangele.