| Ajutor324 a întrebat:

Ce parere aveti de Omega 3 si Omega 6 de la hofigal?(pe langa odihna si sport) Am nevoie pentru probleme de concentrare!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Mihai56t a răspuns:

Le poti achizitiona si de la o farmacie.
Consulta medicul de familie, si iti va spune ce fel de tratamebt si in ce dozaj sa iei.
Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| Ajutor324 explică:

Mai astept raspunsuri. Multumesc mult! Stiu doar ca din peste nu as asimila cum trebuie si nu mananc atat de mult pestelaughing. am nevoie de suplimente in cauza mealaughing.

| HazelEyes77 a răspuns:

Si eu am luat acum ceva timp Omega 3 si Omega 6 si au avut efecte benefice. Treceam printr o perioada stresanta si agitata ma simteam de a dreptul extenuata psihic si fizic si mi s au recomandat suplimentele acestea. Am continuat sa le iau cateva luni si m-am simtit mai energica si mai motivata sa fac unele activiatati si sa ma concentrez, Numai bine

| Ajutor324 explică (pentru Kevlar):

Hofigal ofera multe produse naturiste. Nu ca m-au facut sa cred treaba asta doar ca acum pe bune, cantitatea pe care o ofera cele 6 pastile pe care trebuie sa le iau pe zi este destul de mare si ar trebui sa mananc peste in prostie laughing. Mersi