Stai linistit! Nu esti singurul in situatia asta. In toata lumea sunt zeci de milioane de tineri la fel sa chiar si mai necajiti.
Am crescut exact ca si tine, dar n-am murit.
Iti dau o veste buna: Fiecare necaz pe care il ai acum te intareste si te pregateste pentru viata.
Zici ca nu ai prieteni?
Ia apuca-te de citit si ai sa vezi ca nu vei fi singur niciodata!
Nu, nu esti anormal, daca asta ti-e teama.
Iar problemele trec si apoi vin altele. O sa-ti fie dor de problemele de la 14 ani, crede-ma
Mult succes in viata!
Cum te înveți, asa te vei forma. Tu daca eviți obiceiul de a socializat inca de pe acum, pe motiv că pleci, asa vei evita mereu. Iti va fi teama si te vei simti mereu singur.
Buna! Ideea este sa nu te pierzi cu firea. nu stiu de ce mama ta accepta comportamentul tatalui vostru, dar in majoritatea cazurilor mamele se gandesc mereu la copii, cum sa le fie lor bine. Incearca sa vorbesti cu ea sa va mutati singuri, daca tu vrei sa te duci in alt oras ia o si pe ea si traiti impreuna fericiti, ia totul de la 0, o sa iti faci prieteni, incearca sa vorbesti cu colegii de clasa vecinii de varsta ta din bloc sau de la tara. Totul o sa se rezolve. Eu te inteleg, am avut o vecina tot asa, tatal ei avea un comportament mai violent si a decis sa plece impreuna cu mama ei, acum sunt bine mersi, ea a intrat la o facultate buna, iar mama si-a gasit pe cineva si lucreaza. Daca esti pozitiv si crezi in tine totul va fi bine. Eu te sfatuiesc sa o convingi pe mama ta sa va mutati, spune i ca iti doresti asta, sa va mutati intr-un alt oras unde vei studia si iti vei face prieteni.