RMN-ul nu se deconteaza decat daca esti internat undeva sau e in regim de urgenta. Asa ca nu prea ai sanse la RMN gratis, in rest pretul variaza intre 400-1000 de lei in functie de clinica, la ce parte/parti ale corpului vrei RMN-ul si daca e cu substanta de contrast sau nu.
Pai as dori in zona lombara chiar deasupra bazinului deoarece am o durere insuportabila abia pot merge nici sa dorm nu mai pot si cred ca este vorba despre lomboschiatica insa vreau sa fiu sigur inainte sa trag concluzi pripite
La medic ai fost? Sau vrei sa-ti faci ca asa crezi tu? Fara medic si cu un RMN in mana tot nu o sa stii ce ai, RMN-ul ala trebuie interpretat si "tradus".
Vineri acum ma duc la un ortoped sa vad ce imi va zice daca am sau nu nevoie de RMN
Am mai fost la un ortoped insa nu m-a lamurit cu nimic nici macar nu si-a dat seama ce am
Du-te si eventual spune-i si ca esti dispus si ai bani de RMN, daca e nevoie (pentru ca nu oricine are bani sa-si faca RMN si doctorii de obicei nu trimit pacienti la investigatii foarte scumpe daca nu-si permit). Un RMN ti-ar cam pune diagnosticul, insa sa-ti dea medicul trimitere pentru exact ce RMN ai nevoie, altfel e foarte posibil sa-l faci degeaba/gresit.
Sanatate.
Multumesc pentru sfat
Malsna întreabă: