anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cineva care este din Craiova si a facut recent RMN imi poate spune si mie cat costa sau daca se poate sa imi recomande o clinica unde preturile nu sunt foarte mari, si vreau sa stiu daca la vreun spital te ajuta cu ceva daca esti asigurat si vrei sa faci RMN iti mai scade la pret sau nu.
Va multumesc frumos.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

RMN-ul nu se deconteaza decat daca esti internat undeva sau e in regim de urgenta. Asa ca nu prea ai sanse la RMN gratis, in rest pretul variaza intre 400-1000 de lei in functie de clinica, la ce parte/parti ale corpului vrei RMN-ul si daca e cu substanta de contrast sau nu.

| Voicu_Andrei_1997 a răspuns (pentru CuriousStuff):

Pai as dori in zona lombara chiar deasupra bazinului deoarece am o durere insuportabila abia pot merge nici sa dorm nu mai pot si cred ca este vorba despre lomboschiatica insa vreau sa fiu sigur inainte sa trag concluzi pripite

| CuriousStuff a răspuns (pentru Voicu_Andrei_1997):

La medic ai fost? Sau vrei sa-ti faci ca asa crezi tu? Fara medic si cu un RMN in mana tot nu o sa stii ce ai, RMN-ul ala trebuie interpretat si "tradus".

Vineri acum ma duc la un ortoped sa vad ce imi va zice daca am sau nu nevoie de RMN

Am mai fost la un ortoped insa nu m-a lamurit cu nimic nici macar nu si-a dat seama ce am

| CuriousStuff a răspuns (pentru Voicu_Andrei_1997):

Du-te si eventual spune-i si ca esti dispus si ai bani de RMN, daca e nevoie (pentru ca nu oricine are bani sa-si faca RMN si doctorii de obicei nu trimit pacienti la investigatii foarte scumpe daca nu-si permit). Un RMN ti-ar cam pune diagnosticul, insa sa-ti dea medicul trimitere pentru exact ce RMN ai nevoie, altfel e foarte posibil sa-l faci degeaba/gresit.

Sanatate.

Multumesc pentru sfat