Salut, nu sunt nutritionist, dar o colega de-a mea a slabit cu supa de varza foarte mult.
Reteta ar fi urmatoarea:
Câteva cepe potrivite, doi ardei graşi, o varză medie, trei roşii, sare şi piper după gust, un cub de arome, frunze de ţelină, pătrunjel - toate se curăţă, se taie şi se pun într-o oală cu apă. Se fierbe 10 minute la foc mare, apoi două ore la foc mic. Supa se consumă cât mai multă, când îţi e foame, combinată cu fructe (în prima zi), cu legume (în a doua zi), cu fructe şi legume (a treia zi) şi cu trei banane (a patra zi). În cea de-a cincea zi, pe lângă supă, mai poţi consuma 800 g carne de pui la grătar sau fiartă, în a şasea zi poţi mânca orez fiert, iar în ultima zi a săptămânii, peşte la grătar.
Colega mea a slabit 10 kg in doua saptamani.
funda?
Nu poţi slăbi 30 kg în 3 luni şi chiar dacă ai face-o, nu ar fi sănătos. Mănâncă mai multă mancare fiartă, multe fructe şi legume, şi încearcă să reduci din chipsuri şi dulciuri. Fă o jumătate de oră de exerciţii ( sunt multe videoclipuri cu exerciţii pe youtube ) în fiecare zi, şi cu timpul vei slăbi mult.
Sper că te-am ajutat (:
Si ar putea tine o dieta pe baza grupei sanguine.
Nu face greseala mea asa am facut ei anul trecut am avut 62 kg in 2 luni am slabit 18kg nu stiu daca esti fata dar daca esti te avertizez mi s-au lasat sanii oribil is ca o baba si eu am facut si efort fizic dar am slabit prea repede am 18 ani si sanii ca o baba de 80 nu face greseala mea slabeste regulat 2 kg pe luna
In nici un caz nu e sanatos ce vrei tu.
Crede-ma slabesti 10 kg in 1 saptamana cu medicamente sau supa de varza, dupa cand nu mai tii dieta pui dublul nu stiu daca ai vrea asta.
Incearca sa mananci multe legume si fa mult sport, 1 ora pe zi.
Nyku333 întreabă:
anonim_4396 întreabă: