Salut, pastilele, Apa cu lamaie nu anuleaza nicio Shaorma, nicio sarma, apa doar iti taie din pofta de mâncare, nu mereu, dar o face, ca sa slăbești trebuie sa manânci de maxim 2 ori pe zi, daca poti mananca doar o data, si trebuie sa mananci incat sa nu te doara burta de la saturatie, mănâncă cat sa te tii pe picioare dar sa nu te saturi, imediat dupa ce mănânci trebuie sa faci miscare cel putin 15 minute, apropo, daca faci miscare o data pe saptamana nu te ajuta sa rezultate! Bafta
Sa mananci mai putin. Calculeaza-ti numarul de calorii necesar si nu il depasi. Renunta la fast food, dulciuri, sucuri, mancaruri prajite, alimente procesate, vei slabi cu siguranta. Poti cauta si pe google, vei gasi o groooaza de site-uri cu raspunsuri.
Era un articol bun pe http://ziarulmdj.ro despre cum sa slabesti repede, nu mai gasesc exact articolul, dar eu asa am slabit
Aleargă,câ mai mult, 10 km pe zi cel puțin, nu glumesc, sau bicicleta, ea arde 6000 kcal pe zi liber dacă dai bine la ea, bea apă când ții foame, mănâncă 2500 kcal dar arde 5000 și mai mult zilnic, nu există o cale inteligentă, sau mai scurtă, trebuie să muncești
Arde 6k de calorii? Deci organismul lui ramane pe - (minus) cateva mii dupa o sesiune cu bicicleta, direct mort. Esti tampit.
Buna! Pentru a slabi repede dar sanatos daca iti permiti cel mai bine e sa ai un antrenor personal. Acesta va stii ce tip de exercitii sa-ti dea sa faci pentru a slabi in zona dorita plus tonifiere frumoasa. Daca este bun antrenorul te va ajuta sa faci si un meniu zilnic cu ceea ce ai voie si nu ai voie sa mananci.
Exercitii cardio, hidratare corespunzatoare si alimentatie corecta te pot ajuta. Ideea e sa nu te infometezi pentru ca prin foame vei scapa de masa musculara si nu de cea de grasime. o zi buna!
Pai tocmai asta e problema, daca-si mananaca caloriile necesare Nu slabeste isi va mentine greutatea. Daca mananca SUB numarul caloriilor necesare atunci va fi in deficit caloric, adica va slabi .
Daca tii dieta sau daca nu mai mananci dulciuri,paine, cartofi, prajeli, sucuri etc(eu nu am reusit sa ma abtin, recunosc) si daca faci zilnic macar 20 minute timp de mai multe luni la o bicicleta medicinala, cu siguranta vei slabi cateva kg.Pentru ca e un exercitiu cardio.Alea slabesc.
Succes!
Dar de injumatatit portiile de mancare de ce nu le-ai injumatatit?
Asa se da iute jos!
Tu nu sti ce vorbesti, nu sti ce inseamna 6000 de calorii. Alea de abia le consuma un sportiv la +90kg, d-apai sa le arzi pe bicicleta sau in alt mod?!
Deeaandreea9156 întreabă: